2016-2017. tanév

Érettségi vizsgák 2017

2017. június 28-án sikeresen lezárultak az érettségi vizsgák, gratulálunk végzős diákjainknak!

A képre kattintva érhető el a többi, szóbeli érettségin készült fénykép.

Kedves Érettségizők!

Elkészült a szóbelik vizsgarendje! A beosztástól függetlenül a kezdő napon (jún. 24. szombat) reggel fél 8-kor minden vizsgázónak ünnepélyes öltözékben meg kell jelennie az iskolában, a vizsga helyszínén.

Az írásbelik eredményéről a továbbiakban Ködös Emőkétől kaphatnak információt, illetve kikereshetik a csatolt táblázatból, mely tárgyakból jutottak tovább szóbelire.

Üdvözlettel: Fülöp Károly, tagiskola-vezető

Érettségi vizsgabeosztás 2017.pdf

TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS

Az áprilisi havazás akkor meghiúsította, de kedvünket nem vette a kétnapos kirándulástól: dr. Pappertné Matejka Irina osztályfőnök szervezésében és a résztvevők ötletei alapján tartalmas programot jártunk végig a Mátrában.

A május utolsó hétvégéjére, 27-28-ára tolódott kirándulás első napján, szombaton Mátrafüreden kezdtünk, megtekintettük a Palóc Babamúzeum és Néprajzi Magángyűjtemény kiállítási anyagát, majd a Kozmáry-kilátóból szemrevételeztük a környéket. Ebéd után Magyarország legmagasabb pontját, a Kékestetőt kerestük fel, utána a közeli Adrenalin-parkban boboztunk és remegtünk a függőhídon, este pedig tábortűz mellett pihentük és füstöltük ki fáradalmainkat. A Sástó partjának csendjében töltöttük az éjszakát, hogy reggel kipihenve újra útra kelhessünk.

Reggeli után várt túravezetőnk, korábbi tanítványunk Demecs Norbert, a Mátra szívben-lélekben elkötelezett ismerője, vezetésével a sástói kilátóhoz indultunk, újabb magasságok meghódítására. A toronytúra után Norbi úttalan utakra vitt minket az Eremény-tetőhöz. Programunkat délután Parádsasváron zártuk, s aki még bírta szusszal, üvegpoharat is fújhatott a helyi üvegmanufaktúrában. Munkánk gyümölcse a héten érkezik postán. Aki most nem tartott velünk, fújhatja.

További képek hamarosan a galériában lesznek megtekinthetőek!

Óra- és dolgozatmegtekintési rend

BEIRATKOZÁSI REND A 2017-2018-AS TANÉVRE

Jelenlegi diákjaink az utolsó tanítási napon, bizonyítványosztáskor tölthetik ki jövő tanévre szóló jelentkezési lapjukat, frissített személyi adataikkal.

Új tanulóink az alábbi beiratkozási időpontokban jelentkezhetnek iskolánkba. További információkat honlapunk "Gyakran ismételt kérdések" nevű aloldalán és a Budakalász Gimnázium központi oldalán találnak.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

Beiratkozási időpontjaink:

  • 2017. június 7., 14. (szerda) 16-19 óráig
  • 2017. július 12., 26. (szerda) 9-13 óráig
  • 2017. augusztus 22., 29. (kedd) 15-18 óráig
  • 2017. augusztus 24., 31. (csütörtök) 15-18 óráig.

Pótbeiratkozás a fennmaradó helyekre:

  • 2017. szeptember 5, 12. (kedd) 16-18 óráig
  • 2017. szeptember 7, 14. (csütörtök) 16-18 óráig.

Ballagás 2017

Május 4-én, csütörtökön elballagtattuk 12.-eseinket, ez nap a vidám ünneplésé volt. A végzős osztály tantermét és az előtte levő folyosószakaszt 10.-es és 11.-es diákjaink díszítették fel gyönyörűen osztályfőnökeik: Pósánné Varga Ágnes és dr. Pappertné Matejka Irina irányításával. A családtagok, hozzátartozók és barátok este fél hat körül gyülekeztek, a ballagási menet nem sokkal 18 óra előtt indult az ünnepélyes virágerdőbe borult teremből. A ballagók a földszinti folyosóról az udvarra vonultak dr. Mikó Magdolna osztályfőnök vezetésével, majd vissza az osztályterembe.

Az ünnepi műsor nemzeti Himnuszunkkal kezdődött, majd az tagintézmény-vezetői köszöntő után rövid műsor következett. Az általános iskola 5. osztályos tanulója, Szisz Zalán, hegedűszólóval lépett fel, zongorán édesanyja kísérte. A 11. évfolyamosok közül Wéber Mariann és Porkoláb Bence köszöntötte az ünnepelteket Király István illetve Reményik Sándor egy-egy versével. A 12.-esek nevében Illésné Végh Zsuzsanna búcsúzott az iskolától, tanáraiktól.

Dr. Mikó Magdolna némi humorral is fűszerezett beszédében összegezte a tanulók itt töltött iskolaéveit, majd a bizonyítványok megtekintésére került sor. Éveken át tartó szorgalmas tanulmányi munkájáért, osztályközösségért végzett tevékenységéért Blaskovits Zoltánné, Illésné Végh Zsuzsanna és Simon Dóra vehetett át jutalomkönyvet és oklevelet, míg Kelemen Cintia és ugyancsak Simon Dóra több tárgyból elért jeles tanulmányi eredményéért. Az ünnepséget bankett követte, amelyen az elköszönő diákok és tanáraik kötetlen beszélgetés keretében idézték fel közös emlékeiket és a hétfőtől rájuk váró próbatéteket.

A ballagásról készült fotóinkat galériánkban tekinthetik meg.

Ballagási meghívó

Kedves Tanulóink, Vendégeink!

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt, családtagokat, barátokat, korábbi diákjainkat gimnáziumunk végzőseinek ballagására 2017. május 4-én, csütörtökön. A hozzátartozók érkezésére 17:20-tól számítunk, a ballagás 18 órakor kezdődik.

Isaszegen jártunk

2017. április 6-án, Isaszegen járt iskolánk több tanulója Pósánné Varga Ágnes és Kovács Vivien tanárnők vezetésével. Az Isaszegi Történelmi Napok elnevezésű eseményen készült képeket az alábbi galéria tartalmazza.

ÓRAREND

2017. ÁPRILIS 20. és 25.

Kedves Hallgatóink!

Azon 12. osztályos diákjaink, akik nem írták meg a próbaérettségit, elmaradásukat 2017. április 20-án, csütörtökön és április 25-én, kedden pótolhatják be!

Aki már megírta a próbaérettségit, a felügyelő szaktanároktól kap gyakorló feladatot, amit önállóan ill. kisebb csoportokban megoldhat. Kérjük tehát, hogy az eredeti órarendjüknek megfelelően hozzanak felszerelést.

Az órarendek e két napon a következőképpen alakulnak:

ISASZEGI TÖRTÉNELMI NAPOK - 2017

Kedves 10. és 11. osztályosok!

Pósánné Varga Ágnes tanárnő keddig várja a jelentkezéseket az alábbi programra.

Külön busszal, az iskola előli 14:30-as indulással, 18 óra körüli érkezéssel a részvételi költség kb. 1000 Ft (a létszámtól függ a pontos összeg).

Várhatóan 15 óra körül kapcsolódunk be a helyszíni eseményekbe. Jelentkezés névvel és az összeg befizetésével. Aki szeretne csatlakozni a csoporthoz (és még nem jelentkezett), kérjük, a hétvégén már jelezze előzetesen részvételi szándékát a facebookon vagy a tagiskola-vezetői telefonszámon sms-ben. Szülők, hozzátartozók is jöhetnek! Várjuk szeretettel korábbi érdeklődő diákjainkat is.

A rendezvény honlapjáról:

Április 6. Isaszegi Történelmi Napok – Isaszegi csata emléknapja

A szabadságharc sorsfordító csatájának emléknapján eredeti viseletbe öltözött katonai gyalogos, lovas és népi hagyományőrzők százainak felvonulása Isaszeg utcáin a Városházától a Szoborhegyig, ahol a hadtörténész által közvetített színes csatabemutató történelmi hűséggel szemlélteti a diadalmas ütközetet. Egész napos programkínálat, díszfelvonulás, vásárosok, kézművesek és vendéglátás várja az Isaszegre látogatókat.

Helytörténeti Gyűjtemény

13.00 Magyar-lengyel baráti találkozó és ünnepélyes kopjafa avatás

13.45 Koszorúzás (Katonapallag)

14.45 Ünnepi megemlékezés és koszorúzás (Városháza)

15.45 Térzene és koszorúzás

16.00 Harangzúgás, katonai és népi hagyományőrzők - fúvós zenekar - díszfelvonulása indul a Szoborhegyhez

Szoborhegy alatti szabadtér:

Katonai díszszemle és isaszegi csatabemutató

Az ütközetet hadtörténész közvetíti

Szoborhegy - Honvédszobor

Kb.18.00 Ünnepélyes koszorúzás katonai tiszteletadással.

SZÓTÁRHASZNÁLAT

Kedves Érettségizők!

Kérjük, ne feledjék elhozni angol-magyar / magyar-angol szótáraikat az idegen nyelvi próbaérettségire!

Az egy szem németesünk természetesen német-magyar / magyar német nyelvűt hozzon!

ÓRARENDVÁLTOZÁS

2017. április 4., 6.

ÓRARENDVÁLTOZÁS

2017. március 30., csütörtök

Tisztelt Hallgatók!

Dr. Mikó Magdolna betegsége miatt március 30-án a biológiaórák helyett földrajzra készüljenek; az órákat Dunavölgyi Illés Sándorné tartja.

Megértésüket köszönjük!

10. osztály (2. óra)

11. osztály (3. óra)

12. osztály (4. óra)

ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS

2017. március 14-én megemlékeztünk az 1848. március 15-ei forradalomról.

Nemzeti Himnuszunkat követően Kovács Vivien, iskolánk történelem-magyar szakos tanára, összefoglalta a forradalom előzményeit, beszélt az ünnepélyes nap eseményeiről, és röviden kitért a forradalom és szabadságharc mérlegére, eredményeire. A megemlékezés keretében archív felvételekről megszólalt Petőfi két verse: a Nemzeti dal és a Föltámadott a tenger - neves művészek tolmácsolásában. Farkas Ferenc zeneszerzőnek az utóbbiból készült kórusművét is hallhattuk, majd az ünnepséget a Szózat zárta.

A megidézett korszakról rögtönzött tárlatot is megtekinthettek az érdeklődők, az illusztrációs anyagot Fülöp Károly, a tagiskola vezetője állította össze.

Kedves Érettségizők!

Jelentkezési lapjukat utoljára március 7-én, kedden írhatják alá Ködös Emőkénél 16-17:30 óráig. A jelentkezési lap egyeztetése és aláírása kötelező, esetleges téves adatok esetén a későbbiekben javítási-módosítási lehetőség nincs!

SÍSZÜNET

Kedves Diákok!

Az általános iskolában síszünet lesz 2017. február 20-tól 22-ig; ennek értelmében - mivel munkarendünk az iskoláéhoz igazodik -, február 21-én, kedden nem lesz tanítás.

Kérjük, az így nyert időt jól használják fel otthoni tanulásra!

Üdvözlettel: Fülöp Károly

Kedves Érettségizni vágyó 12.-esek!

Az érettségire jelentkezéseket lezártuk, a kinyomtatott lapokat 2017. február 23-án, csütörtökön és 28-án, kedden írhatják alá 16-17:30 óráig Ködös Emőkénél. A jelentkezési lapok aláírása kötelező!

Felhívom szíves figyelmüket, hogy az érettségire jelentkezéssel nem tettek eleget még tanulmányi kötelezettségeiknek! Nyomatékosan jelzem, hogy akinek az éves hiányzása meghaladja a törvényben meghatározott mértéket (a mi rendszerünkben ez 31 tanítási nap), az nemhogy érettségire nem bocsátható, de a 12. osztályt sem tudja elvégezni május 4-éig! Ebben az esetben augusztus végén osztályozóvizsga sem tehető, hiszen arra csak maximum 3 sikertelen tárgy esetén van lehetőség! Kérem, mérlegeljenek, ki-ki kezdje el kiszámolni a hiányzásait (minden alkalommal vezetik a tanárok), és szigorúan járjanak be az órákra!

Sikeres felkészülést kívánok mindenkinek!

Fülöp Károly tagisk. v.

Próbaérettségi

Kedves Végzősök!

Felhívom figyelmüket, hogy három hónap múlva megkezdődnek az írásbeli érettségik. Kérem, hogy aki nem rendezte a jelentkezési lappal kapcsolatos összes teendőjét, a héten utoljára még megteheti: Ködös Emőkét keressék, utoljára holnap tart jelentkezési konzultációt, de a végleges adatlapokat, igazolványmásolatokat még csütörtökön leadhatják az irodán is. Hangsúlyozottan figyelmeztetem Önöket, hogy akinek adathiánya, befizetési hátraléka van, nem kerülhet be az érettségi szoftverbe, azaz idén nem tud érettségizni! A vizsgák a magyar érettségivel kezdődnek május 8-án, hétfőn.

A 12. évfolyam osztályzatainak lezárása április 25. kedd és 27. csütörtök. Különleges esetben tagiskola-vezetői engedéllyel és az osztályfőnök beleegyezésével május 2. kedd. Ünnepélyes bizonyítványosztás és ballagási ünnepség május 4. csütörtök; erre szeretettel várjuk hozzátartozóikat is, a részleteket osztályfőnökükkel megbeszélik.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Gimnáziumi tanulmányaik zárásaként próbaérettségit szervezünk.

Az érettségire bocsátás feltétele a sikeres próbaérettségi megírása.

Időpontok:

  • 2017. április 4. kedd: matematika, idegen nyelv (pótidőpont: április 25. kedd)
  • 2017. április 6. csütörtök: magyar nyelv és irodalom, történelem (pótidőpont: április 20. csütörtök)

Kérem, mindenki tegye szabaddá magát munkahelyén a fenti időpontokra, úgy, hogy mind a négy tárgyból meg tudja írni a dolgozatot. Ellenkező esetben nem tudjuk lezárni az év végi jegyét, mivel nem teljesítette a követelményeket. A megjelölt időpontok után csak tagiskola-vezetői engedéllyel kaphatnak újabb időpontot, csak nagyon indokolt esetben (pl. komoly orvosi igazolással). A dolgozatot azonban április 27-éig mindenképp meg kell írnia mindenkinek!!!

Jó felkészülést és sikeres évzárást kívánok mindenkinek az érettségi előtti utolsó hajszában!

Üdvözlettel: Fülöp Károly, tagiskola-vezető

A MAGYAR KULTÚRA NAPJA

2017. január 22-én, a magyar kultúra napján iskolánk diákokból és tanáraikból álló csoportja színházban járt: megnéztük a Vígszínház új produkcióját, a Dosztojevszkij regénye alapján készült Bűn és bűnhődés c. előadást.

A színházlátogatás során készült további képeket a Galéria tartalmazza.

Kedves Érettségizők!

2017. január 10-én, kedden 16 órától jelentkezhetnek a tavaszi érettségi vizsgákra.

Ködös Emőke, az érettségi vizsgák jegyzője ekkor várja önöket: érvényes okmányokra, azaz személyi igazolványra, lakcímkártyára lesz szükség, továbbá kék golyóstollra és a szükséges befizetéseket igazoló csekkszelvényekre illetve nyugtalapocskákra. Akinek anyagi elmaradása van, kérem, előbb rendezze (a fenti időpontban is megteheti), mert csak ez után töltheti ki a jelentkezési lapot. A jelentkezéskor már tudniuk kell, melyik lesz az ötödik tantárgy a négy kötelező (magyar, matematika, történelem, idegen nyelv) mellett.

Jelentkezhetnek akkor is, ha valamelyik tárgyból esetleg nem sikerült megszerezni a félévi osztályzatot; ez még év végén orvosolható.

További beiratkozási időpontokról Ködös Emőkét kérdezzék az iskola központi telefonszámán (400 2195), vagy tudakozódjanak osztálytársaiktól!

Félévük sikeres lezárásához sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Fülöp Károly

Színházjegyek

Kedves Színházlátogatók!

Megrendeltük a jegyeket azoknak, akik jelezték részvételi szándékukat a 2017. január 22-ei Bűn és bűnhődés c. előadásra.

A jegyek ára 3090 Ft/fő, kérjük, a héten fizessék be a keddi vagy csütörtöki órán, illetve juttassák el a gimnáziumi irodába tanítási időben.

Köszönettel: Fülöp Károly

Kedves Diákjaink!

A félévzáráshoz közeledvén szeretném felhívni figyelmüket néhány fontos dátumra.

A téli szünet előtti utolsó rendes tanítási nap: december 15. csütörtök.

December 20-án, kedden 16 óra után konzultálhatnak tanáraikkal, amennyiben egyéni kérdésük, problémájuk van.

Kérjük, konzultációs igényüket december 13-án vagy 15-én előre jelezzék!


TÉLI SZÜNET: 2016. december 22-től 2017. január 2-áig.

Első tanítási nap: január 3. kedd.

FÉLÉVZÁRÁS: 2017. január 20. péntek. Iskolánkban ez azt jelenti, hogy a jegyeket 19-én, csütörtökön zárjuk le!

Utolsó jegyszerzési, dolgozatpótlási időpont: a keddi tantárgyakból január 17-én, a csütörtöki tantárgyakból január 19-én. Ekkor pótolhatják elmaradt munkáikat - természetesen szaktanáraikkal egyeztetve. Ezt követően további jegyszerzési lehetőség nincs, a félévi teljesítményt érdemjeggyel lezárjuk. A félévi bukást a második félév sikeres abszolválásával javíthatják.

ÉRETTSÉGIZŐK: befizetési elmaradásaikat haladéktalanul pótolják! Hozzák meg döntésüket arról is, mely tantárgyat választják a négy kötelező (magyar, matematika, történelem, idegen nyelv) mellé ötödiknek, illetve, hogy hány tantárgyból kívánnak május-júniusban érettségizni! Február első hetében ki kell tölteni a jelentkezési lapokat, utána változtatás nincs!

A sikeres félévzáráshoz jó felkészülést kívánok!

Minden kedves tanulónknak, egykori és mai tanárainknak, munkatársunknak, valamennyi ismerősünknek nagyon szép, meghitt adventi időszakot, boldog karácsonyi ünnepeket, és sikeres, szerencsés új esztendőt kívánok kollégáim nevében is!

Fülöp Károly, tagintézmény-vezető

Színházlátogatás - Bűn és bűnhődés

Kedves Diákjaink!

2017. január 22. vasárnap délutánra foglaltam jegyeket a Vígszínház Bűn és bűnhődés c. előadására. A jegyek a földszintre és az erkélyre szólnak, 3090 Ft-os áron. Kérem, hogy az érdeklődők jövő héten kedden, de legkésőbb csütörtökön adják le jegyigényüket nekem.

Az előadás irodalmi tanulmányaikat is színesítheti, Dosztojevszkij regénye az orosz realizmus egyik alapműve. Az előadásról készíthetnek majd beszámolót, kritikát is, amire osztályzatot is kaphatnak. Családtagok is jöhetnek, de kisebb gyerekeknek nem ajánlott. Viszont középiskolás, érettségi előtt állóknak annál inkább!

Korábban érettségizett diákjaink jelentkezését is örömmel vesszük, kedden és csütörtökön keressenek 16 óra után vagy facebook-üzenetben!

Szereposztás:

Raszkolnyikov

Porfirij

Katyerina Ivanovna

Marmeladov

Anya

Szonya

Dunya

Szvidrigajlov

Razumihin

Luzsin

Mikolka


OROSZ ÁKOS

STOHL ANDRÁS

BÖRCSÖK ENIKŐ

HAJDUK KÁROLY

HEGYI BARBARA

BACH KATA

BATA ÉVA

LENGYEL TAMÁS

WUNDERLICH JÓZSEF

TELEKES PÉTER

VECSEI MIKLÓS

Továbbá GILICZE MÁRTA, EMBER MÁRK E.H.

Az előadás linkje: http://vigszinhaz.hu/…/350+b%C5%B1n+%C3%A9s+b%C5%B1nh%C5%9…/

Fülöp Károly, tagiskola-vezető

ÓRARENDVÁLTOZÁS

Kedves Hallgatóink!

2016. november 24-étől megváltozik iskolánk órarendje.

A tanítás kezdete 16:00.

Az órarendek módosultak, amelyeket megtalálhatnak az összesített órarend és az egyes osztályok oldalain.

Testünk, a csoda

2016. november 19-én Dr. Mikó Magdolna diákjainkkal az Erzsébetligeti Színházban tekintette meg a Testünk, a csoda című interaktív kiállítást.

A megtekintettekről szóló reflexiót Sztankovics Viktória készítette.

Az alábbi albumban elérhetőek a kiállítás képei.

Előkészületek az érettségire

Kedves Érettségizők!

November közepe van, emlékeznek: erre a hétre kértük az érettségi díjának befizetését.

Kérem, november 16-áig, csütörtökig feltétlenül teljesítsék, ez az érettségire jelentkezés első lépése!

Nagyon kivételes, indokolt esetben kérhetnek főigazgatói halasztást, legkésőbb november 29-éig! Ezt írásban kell beadniuk, szintén csütörtökön legkésőbb, a gimnáziumi irodában.

Kérem, egymást is értesítsék a fizetési kötelezettség határidejéről!

Az érettségi másik fontos összetevőjét, a tudást ráérnek hozzátenni, de igyekezzenek folyamatosan megszerezni!

Az órák rendszere látogatására ismételten és fokozottan felhívom a figyelmet!

Üdvözlettel: Fülöp Károly, tagiskola-vezető

ŐSZI SZÜNET

Kedves Diákjaink!

Az őszi szünet 2016. október 28-ától november 7-éig tart; első tanítási nap: november 8. kedd.

Mindenkinek jó pihenést és bensőséges, meghitt ünnepi napokat kívánunk!

Találkozunk a szünet utáni kedden!

A gimnázium nevelőtestülete

Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából rövid megemlékezést tartottunk az iskola F/4-es termében, mindhárom évfolyam részvételével. Lehoczki György tanár úr tartott történelmi összefoglalót a korszakról és a forradalom eseményeiről, a zenei és irodalmi szemelvényeket Fülöp Károly tagiskola-vezető válogatta. A megemlékezés során elhangzott többek közt Illyés Gyula Egy mondat a zsarnokságról és Márai Sándor Mennyből az angyal c. versének egy-egy részlete. A műsort a Himnusz zárta.

Regisztrációs díj határidő

Kedves Diákjaink!

Mindenféle pót-póthatáridő LEJÁRT: akinek eddig NYUGTA volt a regisztrációs díj befizetésének folyamatos elhalasztása miatt, kérem, mielőbb fizesse be elmaradását irodánkban. Türelemmel megvártunk két fizetési időszakot is, most már nem áll módunkban további halasztást adni. Aki folytatni szeretné tanulmányait, sürgősen jelentkezzen!

Köszönettel: Fülöp Károly tagiskola-vezető

Október 6.

Iskolánkban rádiós megemlékezést tartottunk az 1849 októberében kivégzett vértanúkról.

A megemlékezéshez kapcsolódó információkat a linkre kattintva érhetik el.

PÓTBEIRATKOZÁS

MÉG NEM KÉSŐ! Még nem késett le semmiről!

Pótbeiratkozási időpontok az esti gimibe:

szeptember 5, 7. - 14:30-17 óráig

szeptember 6, 8. - 14:30-18 óráig

szeptember 9. - 14-15 óráig.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Szeptember 6-án a tanítás 16 órakor kezdődik.

Első tanítási nap

Kedves Diákok!

A tanítás szeptember 6-án 16 órakor kezdődik. A többi tanítási napon természetesen a megszokott 15 órai kezdéssel zajlik az oktatás.

Az iskola tantestülete

Augusztus végi beiratkozás és pótvizsgák

Kedves Érdeklődők!

A tanévkezdés előtti utolsó beiratkozási napok: 2016. augusztus 29-31. du. 14:30-18:00 óráig!

Pótvizsgák: augusztus 30- kedd, du. 15:30-18:00.

Várunk szeretettel mindenkit!

Jó tanévkezdést kívánunk: a suli csapata

FELHÍVÁS!

Az augusztus 24-ei beiratkozás esti tagozatra picit módosul: 8-12 óráig várjuk a jelentkezőket. Megértésüket köszönjük.

TANÁRI ÁLLÁS AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Az esti gimnáziumnak is helyet adó Batthyány Ilona Általános Iskola matematika illetve német szakos tanárt keres - akár külön, akár ebben a szakpárban is. Várjuk szeretettel a jelentkezőket, kérjük, értesítsék ismerőseiket! Köszönjük.

Jelentkezés: 1164 Budapest, Georgina u. 23. Tel.: +36 1 400 2195; Dunavölgyi Illés Sándorné igazgató

Beiratkozás, pót- és javítóvizsga

Kedves Diákjaink, Kedves Érdeklődők!

Augusztusban három szerdán is várjuk a beiratkozni vágyókat: 10-én, 17-én és 24-én, délelőtt 9-től 13 óráig.

A beiratkozáshoz korábbi bizonyítványaikra, érvényes okmányaikra, TAJ-kártyájukra van szükség, valamint a tanévre szóló egyszeri 15.000 Ft regisztrációs díj befizetésére. A már tanulói jogviszonyban álló diákjainknak is be kell iratkozniuk (ha év végén még nem töltötték ki az űrlapot) és regisztrálniuk az új tanévre, esetleges adatmódosulásaikat jelezniük kell!

Pót- és javítóvizsga: 2016. augusztus 30-án, kedden 15:30-tól 18 óráig.

Akit ez érint, közvetlenül a sikeres vizsga után is beiratkozhat.

Várjuk szeretettel a beiratkozókat; helyszín: 1164 Budapest, Georgina u. 23.

Addig is mindenkinek szép nyarat, sok élményt - és ne feledjék az időpontokat!

Üdvözlettel: Fülöp Károly tagiskola-vezető

Javító-, pót- és osztályozó vizsgák

Az alábbi dokumentumok tartalmazzák az augusztus végi javító- és osztályozóvizsgák segédanyagait.

Magyar nyelv és irodalom (Fülöp Károly)

Magyar irodalom (Vígh Hajnalka)

Matematika (11-12. évfolyam)

Angol nyelv

Történelem

Biológia

Földrajz

Fizika

Kémia

Művészettörténet

RENDKÍVÜLI BEIRATKOZÁSI NAP

Értesítjük leendő diákjainkat, hogy a szórólapokon fel nem tüntetett időpontban, 2016. július 13-án, szerdán is lehetőségük nyílik beiratkozni gimnáziumunkba. Szeretettel várunk minden érdeklődőt 9-13 óráig jövő szerdán is! Nem dobjuk a mélyvízbe: eddigi eredményeit beszámítva, tanulmányait segítő-ösztönző tanári karral, hangulatos kertvárosi környezetben várjuk Önöket! Ugorjon be hát hozzánk (1164 Budapest, Georgina u. 23.) szerdán - akár strand előtt, közben vagy után, s iratkozzon be iskolánkba! Ne felejtse otthon érvényes okmányait, korábbi bizonyítványait! Az egész csak 10 perc! Utána folytathatja a nyaralást, irány a strand!