C.IN.E. SINEU

creació, internacionalització, xarxes i investigació en arts escèniques

El projecte CIRC AU CARRÉ, seleccionat per l'Euroregió Pirineus-Mediterrània

La nostra iniciativa Circ Au Carré és un dels projectes culturals seleccionats per l'Euroregió Pirineus Mediterrània. Un projecte de residències encreuades i tallers professionals que compartirem durant el 2019/20 amb La Central del Circ​, líders del projecte, i els socis occitans La Grainerie​ (Toulouse) i La Verrerie​ (Alès).


Nova temporada de residències

Cies. beneficiàries de les residències C.IN.E. - TP 2019:

  • Migrants (intercanvi amb BIRCA, Dinamarca)
  • Mov-i-ments (intercanvi amb Irish Aerial Creation Centre, Irlanda)
  • Hermanos Picohueso
  • ResiDual


INTERNACIONALITZACIÓ

Gràcies al suport de diverses entitats locals i regionals, com ara l'Institut Ramon Llull (IRL) o l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), el C.IN.E. té en marxa un programa d'internacionalització, que ens permet teixir xarxes amb centres de creació del món i facilitar a les companyies balears conèixer altres mercats i desenvolupar projectes a l'exterior.


Imatge: Jym Daly - IACC

DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I FORMACIÓ

El C.IN.E. és un espai on els artistes no només troben un laboratori d'idees, sinó també recursos per empènyer els seus projectes cap a la professionalització.

Al llarg de l'any, organitzam i acollim cursos i formacions de capacitació i desenvolupament professional, tant pel que fa al vessant artístic com el de la gestió, comunicació, internacionalització i d'altres aspectes relacionats amb la professió.

DÓNA'NS SUPORT!

Per continuar existint, el C.IN.E. necessita el teu suport. Si ets una entitat, empresa o marca que vol donar-nos suport i construir un pilar per al desenvolupament dels artistes balears, contacta amb nosaltres!

Et podem oferir molt més del que esperes.

E-mail: info@cinesineu.com

festival de teatre visual de sineu, ciclop

El C.IN.E. és la seu principal del Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop, esdeviment que l'associació coorganitza juntament amb l'Ajuntament de Sineu i el Circ Bover.

Cada any, durant tres dies a mitjans del mes de setembre, Sineu és destí preferent per al teatre sense text, circ, dansa, i també per a l'escena participativa i social.

Més informació al web www.ciclopfestival.com

Activitats subvencionades pel Ministeri de Cultura i Esports