Inrichting voor tijdelijke of veranderlijke situaties

Onze missie

Meer dan ooit hebben we nood aan een flexibele inrichting. ChangingSpaces is een uniek en innovatief concept voor de inrichting voor tijdelijke of veranderlijke situaties.

Ahead of time, ahead of changes
Als ondernemer weet jij het maar al te goed: je aanpassen aan veranderende tijden en nieuwe situaties is onontbeerlijk. Op het goede moment pivoteren naar de juiste kant, het is een kunst op zich. Maar, hoe zit het met jouw bedrijfsruimte? Is die ook flexibel genoeg om zich op korte termijn aan te passen aan een nieuwe realiteit of aan tijdelijke situaties?

Ruimte flexibel naar jouw hand zetten

COM2COM lanceert met ChangingSpaces een uniek concept dat je helpt om hierop vlot in te spelen. En dat kan van iets bescheiden zoals een pop-upstore tot een uit de kluiten gewassen vaccinatiecentrum. Met ChangingSpaces zet je de beschikbare ruimte snel en flexibel naar jouw hand, onder andere door het gebruik van modulaire systemen.

Eindeloze mogelijkheden

Door de professionele en ervaren aanpak van COM2COM zijn de mogelijkheden van jouw ruimte quasi eindeloos. Van veranderlijke kantoren door bijvoorbeeld de coronamaatregelen, een co-workingspace of een bedrijvencentrum tot high traffic inrichtingen zoals bijvoorbeeld vaccinatiecentra, wachtzalen in dokterspraktijken of musea. Maar, ook tijdelijke inrichtingen, zoals een pop-up, een showroom of een noodhospitaal behoren tot de mogelijkheden.

Kostenefficiënte Totaalaanpak

Ondanks het vaak tijdelijke karakter van de inrichting gaat ChangingSpaces voluit voor een totaalaanpak. Als expert in tijdelijke inrichting en standenbouw heeft COM2COM niet alleen een enorme knowhow in huis, het heeft ook toegang tot een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve betaalbare materialen voor vloerbekleding, wanden, plafond, … Maar ook meubilair en meer technische zaken zoals verlichting, verwarming, airco, internet, alarm, camera’s, buitenramen en -deuren, ...

Interesse in ChangingSpaces?

Bel + 32 15 411 705 of stuur een e-mail.