El canvi per impulsar la convivència

"La mañana del café" II CONVOCATORIA


Esta iniciativa surge de la necesidad de fortalecer la relación entre escuela y familia. Estamos plenamente convencidos de que para poder mejorar nuestra escuela tenemos que ir de la mano. Una manera de hacerlo es organizar encuentros que permitan, de tú a tú, hablar de todo aquello que podemos hacer para mejorar. El diálogo, la buena comunicación y el respeto serán las bases para poder fortalecer los vínculos de la comunidad educativa. PUEDES RESERVAR TU PLAZA PARA EL 13 DE FEBRERO 2024 RELLENANDO ESTE FORMULARIO O ENVIANDO UN CORREO ELECTRÓNICO A: ceipelstamarells@educaib.eu

Fogueró CEIP Els Tamarells

Reserva el dia pel fogueró del CEIP Els Tamarells. Dia 19 de gener a partir de les 12:00h s'obriran les portes per a les famílies que podran agafar els seus fills/es per menjar junts.

Hi haurà graelles i caliu per torrar. No oblidis el teu menjar i estris. 

També podreu gaudir de música en directe amb el grup POC!

Disposareu de servei de venda de begudes per part de les tutores i nins/es de 6è (pro-viatge d'estudis i colònies d'EI)

Felices festes!

Volem agrair-vos la vostra participació al concert de Nadal. La nostra valoració és molt positiva i sempre que el temps ens ho permeti continuarem fent el concert al pati. Vàrem poder gaudir de les actuacions d’una manera més propera i en comunitat. També vàrem poder agafar forces i gaudir de la xocolatada que l’AMIPA va organitzar.

És el moment de gaudir del descans i cercar moments de creixement en família. Continuen fent camí cap a una convivència més estreta i forta.

Tot l’equip docent de Els Tamarells vos dona les gràcies i vos desitja unes felices festes.


Concert de Nadal 

21 de desembre de 2023

Xocolatada

21 de desembre de 2023 a partir de les 12:00h

FOTOS DE NADAL - AMIPA

DIA 4 – Se fa la foto a tota l’escola (els germans van junts) exceptuant qui ha indicat que no vol fer-se la foto

DIA 5 – S’entrega una mostra a color a tota l’escola i si les famílies la volen tenen fins dia 14 per pagar.

DIES 11, 12, 13 i 14 se poden pagar a les 9:00 a l’escola, a la taula d’AMIPA que hi haurà fora. També poden pagar per banc per transferència a l’AMIPA (estarà la informació bancària a la foto de mostra)

DIES 18, 19 y 20 – S’entregaran les fotos a les 9:00 i a les 14:00 directament als pares i mares. Si hi ha alumnes en matinera/ludoteca se’ls hi deixarà a la monitora.


Moltes gràcies pel vostre interès per aquesta iniciativa. Tots els que vos heu apuntat fins avui, dia 31/10/2023, podeu venir dia 3 de novembre (aquest divendres) a les 9:15.

Vos esperem amb molta il·lusió.


"La mañana del café"


Esta iniciativa surge de la necesidad de fortalecer la relación entre escuela y familia. Estamos plenamente convencidos de que para poder mejorar nuestra escuela tenemos que ir de la mano. Una manera de hacerlo es organizar encuentros que permitan, de tú a tú, hablar de todo aquello que podemos hacer para mejorar. El diálogo, la buena comunicación y el respeto serán las bases para poder fortalecer los vínculos de la comunidad educativa. PUEDES RESERVAR TU PLAZA PARA EL 3 DE NOVIEMBRE RELLENANDO ESTE FORMULARIO O ENVIANDO UN CORREO ELECTRÓNICO A: ceipelstamarells@educaib.eu

TEMÀTICA DE CENTRE

La temàtica de centre per al curs 2023/2024 són els Jocs Olímpics i Paralímpics. Això suposa que les situacions d’aprenentatge, projectes, activitats, disfresses de carnestoltes... estaran relacionades amb aquesta temàtica o bé servirà de context per desenvolupar-les.

Aquesta temàtica ens ajudarà a treballar valors com l’esforç, el respecte, treball en equip, superació, persistència... propis dels atletes.

Treballar el significat dels colors dels anells olímpics, història, atletes a destacar per la seva procedència i/o per els seus èxits són altres idees per desenvolupar.


Bunyolada 2023

Dia clarament de tardor, perfecte per omplir l'escola d'aroma de bunyols. Un curs més, tots els alumnes han pogut viure tradició, germanor, col·laboració i menjar bunyols.

No hauria estat possible sense la incansable feina de l'AMIPA i les famílies. Moltes gràcies.

Estam en el camí d'anar ben fort de la mà famílies i escola. Continuem pitjant per fer un Tamarells unit i fort.

Gràcies també a totes les famílies que han aportat pel viatge d’estudis amb la compra de bunyols. Hem fet pràcticament el doble de quantitat que el curs passat. Gràcies de tot cor.

El teu fill/a queda a menjador?

 Recorda que si el teu fill/a queda a menjador s'ha d'avisar, abans de les 9:30h, a la monitora de menjador que hi ha davant secretaria o telefonant al número 683547453 indicant nom i curs de l'alumne.

Activitats extraescolars

A partir del mes d'octubre comencen les activitats extraescolars i el servei de ludoteca

Mes informació: AMIPA del CEIP Els Tamarells - amipatamarells@gmail.com - 621053585 (només whatsapp)

AMIPA 2023/24

Aquí teniu la informació de l’AMIPA. L’escola necessita una associació de mares i pares forta per aconseguir tot allò que el nostre centre necessita.

Necessitem socis, famílies col·laboradores per organitzar les festes… Ara és el moment!

Per altra banda necessiten que l’AMIPA estigui constituïda per tots els membre que necessita. Si estàs interessat/da en formar part de la seva estructura organitzativa sentiu-vos benvinguts, sou ben necessaris.

Si vol més informació pot posar-se en contacte amb l’AMIPA a través del correu electrònic amipatamarells@gmail.com o telefonant a la secretaria del centre 971268511

________________________

Aquí tenéis información de la AMIPA. La escuela necesita una asociación de madres y padres fuerte para conseguir todo lo que nuestra escuela necesita.

Necesitamos socios, familias colaboradoras para organizar las fiestas del centro… ¡Ahora es el momento!

Por otro lado necesitamos que la AMIPA esté constituida con todos los miembros que necesita. Si estás interesado/a en formar parte de la estructura organizativa siéntase bienvenido/a, sois bien necesarios.

Si quiere más información puede ponerse en contacto con la AMIPA a través de amipatamarells@gmail.com o llamando a la secretaría del centro 971268511

Inici de curs

Estimades famílies 

Desitjam que l’estiu hagi estat profitós per gaudir amb els vostres fills/es i poder fer allò que més us agrada. 

A l’escola ja estam preparant, amb molta il·lusió les aules i resta d’espais per iniciar un nou curs amb molts de canvis, energies renovades i nous espais i moments per afavorir la convivència. 

*Durant aquests dies, el professorat d’infantil (només dels alumnes que comencen a 4t EI (3 anys) telefonaran a les famílies per informar i ajudar a iniciar els curs amb normalitat. Recordar-vos que LES CLASSES COMENCEN DIA 11 DE SETEMBRE