CEIP CAN BRIL 

INFORMACIÓ CEIP CAN BRIL

Presentació curs 2022-2023.pdf

PORTES OBERTES VIRTUAL

PRESENTACIÓ CEIP CAN BRIL.mov

El Col·legi Públic de Sencelles és l'única escola de la franja 3-12 anys que hi ha al terme de Sencelles. Actualment hi ha escolaritzats 251 alumnes.

L'actual edifici de l'escola de Can Bril fou construït l'any 2009.

El CEIP CAN BRIL està situat a una finca exterior dins el poble de Sencelles. El seu àmbit d'influència ha esdevingut una transformació important en els darrers anys: de ser un lloc de residència de famílies autòctones ha passat a conformar-se com una zona de rehabilitació creixent, ampliant considerablement les famílies provinents d'altres països d'origen europeu i sud-americà. Ambdós conviuen sense problemes apreciables.

L'edifici compta amb 18 aules, que es reparteixen entre els 15 grups d'alumnes que hi ha a l'escola. A més a més, hi ha una aula de serveis informàtics, una biblioteca, una aula de música, una aula de psicomotricitat, un gimnàs, una aula d'usos polivalents multimèdia, despatxos i altres espais comuns. També funciona un menjador escolar amb capacitat per 200 infants. Les zones d'esplai són àmplies amb dues pistes poliesportives i un pati d'educació infantil. Tots els espais interns tenen il·luminació i ventilació òptimes. 

El CEIP CAN BRIL compta amb una APIMA. Les seves activitats s'organitzen entorn a comissions de feina. Organitzen les extraescolars i solen col·laborar amb aportacions econòmiques pel desenvolupament de les infraestructures i activitats didàctiques del centre.

El Claustre de mestres està format per 28 mestres, la gran majoria definitius, fet que dona més estabilitat al centre.

HORARI DEL CENTRE

ESCOLA MATINERA: de 7:30 h a 8:50 h.

ENTRADA TRANQUIL·LA: 08:50 h a 9:00 h per primària i fins a les 9:05 h a educació infantil.

HORARI ESCOLAR: de 9:00 h a 14 h.

MENJADOR: de 14 h a 16 h.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS