CEIP CAN BRIL

Jornades portes obertes 2021

portes oberts 21.pdf

PORTES OBERTES VIRTUAL

Ja que la situació no permet que us poguem mostrar el nostre centre, hem realitzat aquest vídeo per mostrar-vos una mica quins són els nostres trets d'identitat.

PRESENTACIÓ CEIP CAN BRIL.mov

INFORMACIÓ CEIP CAN BRIL

Presentació curs 2020-2021.pdf

Vídeo CEIP CAN BRIL

La comunitat educativa del CEIP CAN BRIL us vol enviar un missatge d'ànims i salut a tothom... #totaniràbé

Us enyoram!

(amb més qualitat clic aquí)

Canbril_covid19.mp4

El Col·legi Públic de Sencelles és l'única escola de la franja 3-12 anys que hi ha al terme de Sencelles. Actualment hi ha escolaritzats 253 alumnes.

L'actual edifici de l'escola de Can Bril fou construït l'any 2009.

El CEIP CAN BRIL està situat a una finca exterior dins el poble de Sencelles. El seu àmbit d'influència ha esdevingut una transformació important en els darrers anys: de ser un lloc de residència de famílies autòctones ha passat a conformar-se com una zona de rehabilitació creixent, ampliant considerablement les famílies provinents d'altres països d'origen europeu i sud-americà. Ambdós conviuen sense problemes apreciables.

L'edifici compta amb 18 aules, que es reparteixen entre els 12 grups d'alumnes que hi ha a l'escola. A més a més hi ha una aula de serveis informàtics, una biblioteca, una aula de música, una aula de psicomotricitat, un gimnàs, una aula d'usos polivalents multimèdia, despatxos i altres espais comuns. També funciona un menjador escolar amb capacitat per 200 infants. Les zones d'esplai són àmplies amb dues pistes poliesportives i un pati d'educació infantil. Tots els espais interns tenen il·luminació i ventilació òptimes.

El CEIP CAN BRIL compta amb una APIMA. Les seves activitats s'organitzen entorn a comissions de feina. Organitzen les extraescolars i solen col·laborar amb aportacions econòmiques pel desenvolupament de les infraestructures i activitats didàctiques del centre.

El Claustre de mestres està format per 25 mestres, la gran majoria definitius, fet que dona més estabilitat al centre.

HORARI DEL CENTRE

ESCOLA MATINERA: de 7:30 h a 8:50 h.

ENTRADA TRANQUIL·LA: 08:50 h a 9:05 h per primària i fins les 9:10 h a educació infantil.

HORARI ESCOLAR: de 9:00 h a 14 h.

MENJADOR: de 14 h a 16 h.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS