Sobre el Club

Objectiu

El Club Bàsquet Vilablareix, club petit i familiar, molt arrelat al poble i a l’Ajuntament, encara una nova temporada, plena de canvis i il·lusions. Les nostres ganes de fer-ho cada any millor no cedeixen!

Un projecte amb il·lusió 

La nostra filosofia i objectiu principal és la formació del bàsquet de base, que serà el nostre futur, i d’aquesta manera potenciar al màxim el rendiment esportiu de la resta d'equips del Club.

Tot això ho farem a través de la nostre metodologia de treball, fomentant el creixement personal i esportiu, clau fonamental per trobar un equilibri personal i mental en les nostres vides del dia a dia.

La nova junta directiva i equip tècnic, amb la qual volem donar un gir esportiu i humà al Club, té com a objectiu fer créixer el nostre Club, assumint nous reptes amb ambició i clara perspectiva de futur.

En definitiva, la nostra proposta és que pugueu trobar un espai familiar, lúdic, esportiu i professional, al voltant del mon del bàsquet. Donant èmfasi a la formació, respecte, valors i clar creixement esportiu.

Si tot això que veus aquí t’agrada i t’interessa, seràs empre benvingut/da a la nostra petita família!

Per últim, voldríem donar les gràcies als actuals socis/es del Club, per tirar endavant aquesta nova etapa, la qual no seria possible sense vosaltres. Als nous/ves socis/es, únicament convidar-vos a participar, creure en nosaltres i en el Club.

Sobretot volem agrair-vos el recolzament que rebem de vosaltres, per tenir la confiança de deixar al nostre càrrec la formació personal i esportiva dels vostres fills/es.


Junta directiva

Coordinació