Evenementen

Deze week

We mogen weer iets meer!

Wij zijn 6 dagen per week geopend. Door de week vanaf 16:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur. Dinsdag is onze rustdag. Wij ontmoeten je graag in ons café en zullen er alles aan doen om je een plezierig verblijf te bieden. Wij zijn er trots op in Café De Rotonde jullie gastvrouw en gastheer te mogen zijn.

Je bent meer dan welkom!

Helma, Joyce, Monique, Richard & Rainier.

P.S.: Vaste klanten worden automatisch ingecheckt bij aankomst. Passanten dienen vooraf of aan de deur te reserveren. Bel ons op 045-2031086 of Reserveer hier

Café De Rotonde in Landgraaf

Café De Rotonde in Landgraaf is klaar om open te gaan als het weer mag. De vergunningen zijn binnen en de inrichting is gereed. Wij zullen ook deze locatie openen nadat het heropeningsplan van de Overheid dat toestaat. Café De Rotonde in Landgraaf zal geëxploiteerd gaan worden door De DU V.O.F.

De DU V.O.F. is een bedrijf van Helma & Rainier. Zij exploiteren op dit ogenblik ook Café Oud Genhei te Heerlerheide.

Corona in onze Café's

Bekijk via onderstaande link de belangrijkste actuele informatie.

Historie

Vanuit historisch besef is Café De Rotonde een locatie waar al heel lang mensen samen komen. Een plek waar mensen samen komen om te vertellen en te vieren. Een deel van het historische beeldmateriaal dat publiekelijk wordt vertoond op o.a. social media, wordt door ons verzameld in een foto-album waarin men kan bladeren om te kijken naar beelden van weleer.

© 2020 Alle rechten voorbehouden. | Café De Rotonde.