BREAK-CLUB ZOOM

Velkommen til sitet for BREAK-CLUB Zoom - en klub for juniorer og teenagere

Om klubben

Break-Club Zoom er en helt speciel klub, da den er for såvel juniorer som teenagere fra 4. - 9. klasse.

Klubben blev dannet i efteråret 2017 ved sammenlægning af junior- og teenklub.

I klubben ønsker vi at give juniorer og teenagere nogle spændende, gode og sjove oplevelser i et fællesskab med plads til alle, og samtidig ønsker vi også at lære de unge mennesker om Jesus, som vi peger på som verdens Frelser.

Organisatorisk har klubben tilknytning til Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og til Indre Mission i Fredericia.

Fællesskabet

Vi ønsker i klubben at have et godt fællesskab, hvor der er plads til, at vi er forskellige - også i et fællesskab, der hviler på et kristent grundlag.

Da det er en klub for juniorer og teenagere, planlægges aftenerne sådan, at de unge også får mulighed for at samles i alderssvarende grupper i forhold til opgave, aktivitet m.m.

Klubben har 5 voksne ledere, som skiftes til at stå for aftenerne, som for øjeblikket har deltagelse af 13 - 14 unge mennesker, og der er en meget god stemning i klubben.

Kontingent

Der skal betales kontingent for at være med i klubben. Kontingentet for et helt år er kr. 200. Er der søskende i samme klub, skal de hver betale kr. 150.

Mødested

Vi mødes for det meste i Missionshuset, Nørre Voldgade 18, Fredericia, hver onsdag fra klokken 19.00 – 20.45, når der er klubaften.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageBrug menuerne i venstre side til at finde frem til relevante informationer.