Binomi.onlineBinomi.online

És una iniciativa d’innovació, transformació i renaixença educativa que va fer els seus primers passos durant el 2017 sota l'aixopluc d'una llarga tradició pedagògica desenvolupada al llarg de les darreres dècades del segle XX.


Què fem?

Personalitzem processós d'ensenyament i d'aprenentatge utilitzant eines i recursos en línia.

Posem en valor el protagonisme de l’alumne com a motor del seu propi aprenentatge, amb el compromís pedagògic d'oferir a l'alumnat l'oportunitat tangible d’identificar problemes reals, per trobar solucions reals i conduir el seu propi aprenentatge.

Ens referim a unes oportunitats formatives que permet als alumnes aprendre a adaptar-se a les situacions i als reptes d’una societat canviant. Parlem d’un model pedagògic que utilitza la creativitat, el foment de la curiositat, l’anàlisi personalitzada, l’intercanvi d’idees, el treball en equips, les solucions per mitjà de l’assaig-error i que anima a l’alumnat a prendre riscos sense por al fracàs.

Com ho fem ?

El procés d'ensenyament i d'aprenentatge personalitzat es dur a terme en unes franges horàries contractades, un espai i un temps de dedicació exclusiva per l’usuari que ha contractat el servei.

Què s’aprèn?

Oferim a la persona la possibilitat d’aprendre a pensar, d’aprendre a conèixer i d’aprendre a saber, fer, ser i estar tot abraçant la pròpia cultura, experimentant, col·laborant i desenvolupant la capacitat de pensar més enllà de les idees admeses, combinant de forma original coneixements ja adquirits.

El procés d’aprenentatge telemàtic permet viure un aprendre i un desaprendre a través d’experiències compartides i col·laboratives, assolint a través d’aquest procés educatiu unes habilitats i unes competències per resoldre situacions complexes, tot desenvolupant una actitud reflexiva davant la vida i aprenen a pensar per un mateix.

Què oferim?

Oportunitats formatives que permet als alumnes aprendre a adaptar-se a les situacions i als reptes d’una societat canviant.

Possibilitats reals d’obrir finestres que eixamplen horitzons sense límits a través de propostes i recursos transdisciplinaris, interdisciplinaris i multidisciplinaris.

Els protagonistes del procés d’ensenyament i d’aprenentatge tenen l’oportunitat real de desenvolupar les pròpies competències per trobar solucions reals i conduir el propi aprenentatge en el marc d’una metodologia i didàctica personalitzada.

A partir de recursos didàctics com la robòtica educativa, material en linia, material que pugui tenir el pròpi usuari, etc. oferim la possibilitat de desenvolupar la pròpia creativitat i les competències personals de cadascú.

A qui pot interessar?

A totes aquelles persones que cerquin aprenentatges en línia per adaptar-se als nous temps i adquirir confiança per avançar-se al futur.

Aquells que cerquin una realitat que ajuda a descobrir i a desenvolupar el talent natural de cadascú (-únic i irrepetible!).

Durada sessió

La temporalització de cada sessió dependrà d'indicadors com edat de l’alumnat, franja horaria, objectius d'aprenentatge, ...

Tarifes i horaris

Contactar amb nosaltres a través de info@binomi.cat o a través del mòbil 630 92 04 85

xarxes@binomi.cat

Twitter: @binomi11

Instagram: @binomi11

Facebook: @binomitecnopedagogia