Diensten

Boekhouding:

Volledige verwerking van uw boekhouding voor zowel éénmanszaken als vennootschappen, gaande van het inboeken van facturen en bankverrichtingen tot het opmaken van uw eindbalans en jaarrekening.

Fiscaliteit:

Het vervullen van al uw fiscale verplichtingen en dit zowel op gebied van directe belastingen als inzake BTW. Zo zorgen wij onder andere voor het invullen van uw aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting, het opstellen van BTW- aangiften en jaarlijkse listing, bijstand en vertegenwoordiging bij eventuele belastingcontroles, aangiften provinciebelasting,...

Startersbegeleiding:

Wij willen onze cliënten bijstaan bij al wat komt kijken bij de opstart van een eigen zaak, gaande van het louter verstrekken van informatie aan potentiële starters, het vervullen van uw formaliteiten bij de opstart van uw éénmanszaak tot het bijstaan bij oprichting van uw vennootschap. Wij zorgen dat uw onderneming word geregistreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen, dat uw ondernemingsnummer wordt geactiveerd voor BTW- doeleinden en dat uw verplichte aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds in orde wordt gebracht.