Voorstelling

Boekhoudkantoor Baumans werd in 2002 opgestart en staat kleine en middelgrote ondernemingen bij in het vervullen van hun boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.

Sinds de overname van het kantoor van Accountant Guy Cools in 2012, zijn wij gevestigd op het oude adres van ACO Boekhoudkantoor te Mol, Ezaart 335.

Na jaren van informele samenwerking met collega Hans Blockx en zijn Boekhoudkantoor Adacfi Blockx BVBA (www.adacfi.be) werd in 2018 beslist om deze samenwerking officieel verder te zetten onder een nieuwe benaming "Boekhoudkantoor Van De Kempen BVBA".

Zowel een startende als een gevestigde onderneming, een handelaar of een beoefenaar van een vrij beroep kunnen op ons een beroep doen voor het vervullen van hun wettelijke en administratieve verplichtingen.

In tegenstelling tot veel grote kantoren beschouwen wij onze cliënten niet als een nummer. Wij streven persoonlijk contact met onze cliënten na, wat leidt tot een goede vertrouwenssfeer, een grondige dossierkennis en de mogelijkheid tot persoonlijke service en advies. Wij geloven dat wij enkel op deze wijze onze cliënten de ondersteuning en begeleiding kunnen bieden die ze verdienen.

Voor elk probleem waarmee een onderneming tijdens haar bestaan kan worden geconfronteerd, trachten wij een pasklare oplossing te bieden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend verkennend gesprek, contacteer ons dan zeker voor een afspraak.