Het verzorgen van begeleiding bij jouw bedrijfs-organisatieplan, afstudeerscriptie, Stage en werkstuk

Sedert 2009 biedt EcoVrede begeleiding aan studenten en startende ondernemers die op een andere manier willen werken.  Duurzaam, menselijk, maatschappelijk en Gezond zijn daarin sleutelwoorden.

De samenleving heeft innovatie nodig!

Innovatie voor nieuwe mogelijkheden in de gezonde samenleving van de 21e eeuw. Anders omgaan met geld en met waarde en zorgen dat er leefbaarheid en toekomstperspectief ontstaat.

Bij voorkeur werken in samenwerking met de Natuur

De Natuur - Moeder Aarde, de basis van al het levende. De grondstoffen van ons leven, de mineralen in ons lichaam, de toekomst van onze kinderen. Vervuller van al onze behoeften in drinkwater, voedsel, kleding, groente en fruit en nog veel meer. Dat is een duurzaam kapitaal wat vraagt om eerlijk en gezond omgaan met die Natuur en; met Elkaar!

Wij nodigen je uit

Gebruik te maken van onze kennis. Wij begeleiden je in jouw traject richting een uniek organisatieplan. Diverse partijen zijn intussen al aan de deur geweest en volgen ons. Gebruik je inspiratie samen met ons om iets unieks te maken. Wij bieden je alle voorzieningen en de mogelijkheden om te starten.

Samenwerken is mogelijk

Met onze elf jarige ervaring hebben wij een aardig netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland,.  Een uniek Netwerk met buitengewone kennis en ingangen die gaan over een andere economie. Over leefbaarbeid, duurzaamheid en toekomst. Die wij graag met jou delen en waar wij ook graag een keurmerk aan meegeven.


Bel je ons op?   06 19 67 93 89

-> Mail ons je voorstel voor een afspraak ter nadere kennismaking met datum en tijd!  organisatie@ffrmnetwork.org


Zet er even iets bij over de richting waar je aan werkt zodat wij ons kunnen voorbereiden.

Wij gaan voor geluk en toekomst!  En dat voor iedereen.

Wij horen graag van je.


EcoVrede Nederland   Actief sedert 2009


www.ecovrede.nl

ANBI instelling


Post: Postbus 60051 6800 JB Arnhem  NL/EG 
Kvk:  50879804

www.ffrmnetwork.org


Wij bieden je een ruime ervaring en unieke mogelijkheden in het werkveld van;

#natuur  #aarde  #leefbaarheid  #andereeconomie  #gezondheid  #voedsel #duurzaamheid  #leefwijze  #netwerken  #nieuws  #geld  #ruimte  #menszijn #natuurbegrijpen  #nativepeople #voedselbossen  en Meer!Wij bieden je een paraplu en een springplank! 

-> Mail ons je voorstel voor een afspraak ter nadere kennismaking met datum en tijd!  organisatie@ffrmnetwork.org
  Zet er even iets bij over de richting waar je aan werkt zodat wij ons kunnen voorbereiden