Oproep tot het bijwonen van de Algemene Vergadering op dinsdag 27 april 2021 om 20u (digitaal)

Aangezien we een VZW zijn is een Algemene Vergadering (AV) verplicht om 1X per jaar samen te komen.

Dit geeft het bestuur en trainers de kans de leden bepaalde beslissingen te duiden, om goedkeuring van de leden te krijgen voor bepaalde zaken, leden de kans te geven om het bestuur om info te vragen of om tips of opmerkingen op de agenda te plaatsen.


Een AV bestaat uit werkende leden en het bestuur. Ieder +18 jarige aangesloten lid bij BC Sportif kan deze vergadering bijwonen maar heeft geen stemrecht.


Wens je deze vergadering bij te wonen, gelieve je dan te registreren via onderstaande link. We bezorgen je dan ten gepaste tijde een digitale link om deel te nemen.


Registreren kan t.e.m. 25 april.

Trainingsschema tijdens de Paasvakantie

  • Multimove: trainingen lopen door met uitzondering van Paaszondag.

  • Groep wit: trainingen lopen door met uitzondering van Paaszondag + twee extra trainingen op donderdag 8 en donderdag 15 april van 17u30 tot 18u30.

  • Groepen geel, oranje, rood en paars: trainingen gaan niet door.

Outdoor trainingen +12: trainingen lopen door met uitzondering van Paaszaterdag.

Outdoor trainingen +12

Op zaterdagmorgen blijven we outdoor trainingen geven aan de +12. Gezien dit nu kan doorgaan in groepen van 10, kunnen we anderhalf uur training aanbieden op zaterdagvoormiddag van 10u30 tot 12u. Inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande link.

Indoor trainingen U12

Na de rustige opstart van de indoor trainingen voor de U12 tijdens de krokusvakantie keren we vanaf maandag 22 februari grotendeels terug naar het ‘normale’ schema voor de volgende groepen:

  • Multimove

  • Groep wit

  • Groep geel

  • Groep oranje

  • Groep rood

  • Groep paars


Let op, de training van groep geel op donderdag is verplaatst naar woensdag!

Beslisboom

Gezien we de indoor trainingen voor de U12 terug kunnen opstarten en we deze ook graag zouden blijven geven, willen we zeker onze beslisboom nog eens onder aandacht brengen. Lees deze aandachtig en volg de geldende regels binnen de sporthal. Laat ons hopen dat we terug vertrokken zijn!

Activiteitenkalender

#Shopinjekot en steun jouw vereniging

* Meer uitleg kan je hier vinden.