IC seizoen 2024-2025

Iedereen die wenst deel te nemen aan interclubcompetitie (gemengd/dames/heren) kan zich nu inschrijven. 


Alle opmerkingen i.v.m. het voorbije seizoen (zowel positieve als negatieve) en/of suggesties voor volgend seizoen kunnen in het vakje “Vragen of opmerkingen?” meegedeeld worden. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 maart.

Start2badminton reeks 2

Ook in de tweede helft van het seizoen organiseren we 10 lessen Start2Badminton voor volwassenen. Dit gaat elke donderdag door van 19u30 tot 20u30 vanaf donderdag 22 februari. Interesse? Schrijf dan snel in!

Paaskamp <UPDATE>

Badminton, sport, spel, lekker eten en veel meer… Dat is ons paaskamp dat dit jaar doorgaat in Domein Hoogveld in Zedelgem van 8 t.e.m. 11 april. Alle jeugdleden vanaf het 1ste leerjaar tot het 6de middelbaar kunnen hieraan deelnemen.


<UPDATE> Heb je een broer, zus, vriend of vriendin die graag eens wil proeven van badminton? Dan kunnen ze zich vanaf nu ook inschrijven voor het Paaskamp! We leren hen met plezier de basis van het badminton aan. Inschrijven kan tot en met 20 maart.

Eindejaarsactie Trainingsvesten Forza

Nu in onze webshop een beperkt aanbod aan trainingsvesten van Forza onder het motto OP = OP. Neem snel een kijkje op onze webshop. 

Interessante recreantentornooien

Zin om je badmintonvaardigheden eens te testen met andere recreanten? Dan is een recreantentornooi de ideale gelegenheid om dat te doen. De volgende tornooien in de buurt komen eraan. Mis ze niet! 

Foto’s

Neem regelmatig eens een kijkje op onze fotopagina als je nog even wil nagenieten van al onze activiteiten.

Algemene kalender

Kalender jeugd

Kalender volwassenen