Richtlijnen Corona (vanaf 03/08/2020)

Op 3 augustus start het nieuwe badmintonseizoen. We hopen met z’n allen dat we vanaf maandag terug mogen blijven onze favoriete sport uitoefenen.

Vandaar enkele richtlijnen zodat we met z’n allen kunnen sporten op een veilige manier!

Pasmoment cluboutfit

Gezien de recente verstrengingen van de maatregelen rond Corona zijn we genoodzaakt om dit pasmoment die gepland was op maandag 3 augustus uit te stellen. Meer info over een nieuwe datum volgt nog.

Teambuilding competitiegroep

Graag nodigen we alle competitiespelers + jeugd (BLAUW EN ZILVER) uit op de teambuildingsactiviteit op zaterdag 5 september.

Niet twijfelen, gewoon doen! We maken er een toffe, leutige dag van!

Sportif ontbijt

Gezien de recente verstrengingen van de maatregelen rond Corona zijn we genoodzaakt om het sportif ontbijt dit seizoen op een andere manier te organiseren. Je zal de mogelijkheid hebben op ontbijtpakketten te bestellen die, afhankelijk van uw keuze, al dan niet aan huis worden gebracht. Meer info hierover volgt later nog.

Lidgeld seizoen 2020-2021

  1. Wie lid wenst te blijven roepen we graag op om onderstaande in orde te brengen in de aanloop naar volgend seizoen toe.

  2. Het lidgeld overschrijven op ons rekeningnummer met als mededeling: "Lidgeld Naam Voornaam".

  3. De privacyverklaring lezen en hier bevestigen voor akkoord.

Wat het lidgeld betreft zijn er twee wijzigingen in vergelijking met vorig seizoen.

  1. Selectiespelers zullen niet meer kunnen genieten van een verminderd tarief.

  2. Voor volwassenen die eens willen komen proeven van badminton wordt er een meerbeurtenkaarten in het leven geroepen. Hierdoor vervallen de gratis oefenbeurten voor nieuwe leden.

Activiteitenkalender

Verplichte registratie ivm Corona

Onze trainers dagen je uit!