COACHS

Treballem amb coachs perfectament qualificats i amb experiència, l'objectiu dels quals és fer-te millorar implicant-se amb el teu procés d'aprenentatge. Alguns dels membres del nostre staff són:

FRANTZ DEROSE JR

Entrenador nord-americà amb experiència com a jugador a Florida State (NCAA), graduat en Health Science i actualment treballant com a personal trainer de jugadores professionals tant a Estats Units com Europa.

Totes les seves interaccions seran en anglès!

"I'm a motivator, your progress is my success"

MIKI MOLGOSA

Entrenador referència dintre del bàsquet formatiu català en els darrers anys als seus diferents projectes (Grup Barna, CN Sabadell, Barça CBS) sent escollit millor entrenador de minibàsquet l'any 2.016 per la Federació Catalana de Bàsquet.

"Exigeix-te al màxim i gaudiràs al màxim d'aquest esport"


QUIM GÓMEZ

Entrenador Superior amb experiència tant en categories sèniors com en formació al CN Sabadell, Sferic de Terrassa i d'altres. A més, entrenador personal de jugadors professionals de lligues FEB .

"Treballa dur, somia en gran"


TONI MESA

Coneixedor exhaustiu del bàsquet de formació masculí, ha competit a totes les potències del bàsquet català tant al Cornellà com al Granollers evidenciant el creixement individual dels jugadors que passen per les seves mans.

"El treball ben fet sempre té recompensa"


CARLES LOS SANTOS

Entrenador de bàsquet i Preparador Físic tant en el món del bàsquet com en el d'altres esports de caire professional. Dil·latada experiència amb equips de lliga EBA (BC Martorell, Jovent Alaior).

"L'esforç obre totes les portes"


ORIOL LÓPEZ

Gran formador i coneixedor profund del bàsquet nacional de formació femení, per les seves mans han passat jugadores de seleccions catalanes que han crescut sota la seva tutela.

"El dinamisme es treballa"


CRISTÓBAL LINDO

Actualment treballant individualment amb algunes de les joves promeses més importants del panorama nacional, aquest tècnic també compta amb experiència com a entrenador de categories inferiors i ajudant de Lliga EBA.

"Treball, treball i més treball"