BALK Festival West Home Page

Zaterdag 21 mei 2022 in Theater De Muze van 10:30 tot 21:30 uur

Ga naar onze Facebook pagina voor meer informatie en om op de hoogte te komen van de laatste nieuwtjes!

Laatste Update: 18 mei 2022 (documenten en links aangepast - programmaboekje Rev. 2 & inzingschema Rev.1 toegevoegd)

Poster BFW 2022 (18 maart 2022)

Hiernaast de poster voor het BFW 2022 festival. Deel naar hartelust!

Deelnemers BFW 2022 bekend! (20 februari 2022)

De lijst met deelnemers is bekend! Kijk gauw op de deelnemerspagina voor het complete overzicht. De deelnemers ontvangen tevens een e-mail met de bevestiging van deelname. We hebben meer dan 300 deelnemers die zullen gaan optreden!


Laatste nieuws (19 februari 2022)

Met het versoepelen van de Corona maatregelen van deze week, komt het BFW steeds dichterbij! Een goede reden om de koppen bij elkaar te steken en de nodige stappen te gaan zetten. We hebben deze week met de werkgroep vergaderd en de nodige afspraken gemaakt en verschillende zaken in gang gezet.

De inschrijving was nog een dingetje, want we hadden inschrijvingen van 2019, 2020, 2021 en 2022 en eerlijk gezegd, we waren het overzicht wat kwijt. We denken dat we nu een compleet overzicht hebben (en dat overzicht kun je nu vinden onder deelnemers). Mochten we toch een foutje gemaakt hebben, laat dag ons dan even weten!

De komende periode zullen de deelnemers allereerst een bevestiging krijgen van deelname en daarna praktische informatie ontvangen in de vorm van nieuwsbrieven.

De bevestiging van deelname gaat in de week van 21 februari verstuurd worden.

Tot zover!

Met muzikale groet,

Peter, Herman en Annemarie Klut - Organisatie BALK Festival West

Welkom

Welkom bij de veertiende jaargang van BALK Festival West, het regionale festival van BALK voor alle koren en vocale groepen ten westen van Utrecht. Voor het vijfde jaar in Noordwijk, in de prachtige zalen van ‘De Muze’, het cultureel centrum van de gemeente Noordwijk. De formule van BALK Festival West is nog steeds dezelfde. Elke groep treedt twee keer op met een programma van 20 minuten. De ‘dapperste’ groep gaat vanavond met de Dappere Dodo naar huis, het mooie, unieke wisselbeeldje. Wie dat wordt bepaalt een deskundige vakjury. De drie groepen die genomineerd zijn voor de Dappere Dodo plus de drie publieksvoorkeuren treden vanavond in het finaleblok nog een keer op.

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt. Mail ons je ervaringen naar balkfestivalwest@gmail.com. Daar doen we volgend jaar ons voordeel mee.

Het team van BALK Festival West 2022

Annemarie Klut, Herman Klut, Peter Klut.

Inschrijvingscriteria BALK Festival West

Het festival is bedoeld voor lichte muziek zingende groepen uit de regio west (Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland), maar ook groepen van buiten west kunnen zich inschrijven. A Capella, begeleiding door combo of muziekbanden zijn toegestaan, zolang de focus maar op vocaal is gericht. Groepsgrootte is beperkt tot ca. 30 personen. Zie ook de tekst op de inschrijfpagina.