BALK Festival West Home Page

Zaterdag 21 mei 2022 in Theater De Muze van 10:30 tot 21:30 uur

Ga naar onze Facebook pagina voor meer informatie en om op de hoogte te komen van de laatste nieuwtjes!

Laatste Update: 27 oktober 2021

Laatste nieuws

De BFW organisatie is op 25 oktober 2021 begonnen met het (her)opstarten van de veertiende editie van het BALK Festival West. Dit festival had eigenlijk in 2020 plaats moeten vinden, maar door Covid-19 is het festival doorgeschoven naar zaterdag 21 mei 2022. De in 2019 geselecteerde deelnemers worden als eerste in de gelegenheid gesteld om hun inschrijving te herbevestigen / te actualiseren. Na 21 november bestaat de mogelijkheid voor andere groepen om zich in te schrijven om de opengevallen plaatsen in te nemen.

Verdere info over de inschrijving is te vinden op de "inschrijven" pagina van deze website.


Met muzikale groet,

Peter, Herman en Annemarie Klut - Organisatie BALK Festival West

Welkom

Welkom bij de veertiende jaargang van BALK Festival West, het regionale festival van BALK voor alle koren en vocale groepen ten westen van Utrecht. Voor het vijfde jaar in Noordwijk, in de prachtige zalen van ‘De Muze’, het cultureel centrum van de gemeente Noordwijk. De formule van BALK Festival West is nog steeds dezelfde. Elke groep treedt twee keer op met een programma van 20 minuten. De ‘dapperste’ groep gaat vanavond met de Dappere Dodo naar huis, het mooie, unieke wisselbeeldje. Wie dat wordt bepaalt een deskundige vakjury. De drie groepen die genomineerd zijn voor de Dappere Dodo plus de drie publieksvoorkeuren treden vanavond in het finaleblok nog een keer op.

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt. Mail ons je ervaringen naar balkfestivalwest@gmail.com. Daar doen we volgend jaar ons voordeel mee.

Het team van BALK Festival West 2022

Annemarie Klut, Herman Klut, Peter Klut.

Inschrijvingscriteria BALK Festival West

Het festival is bedoeld voor lichte muziek zingende groepen uit de regio west (Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland), maar ook groepen van buiten west kunnen zich inschrijven. A Capella, begeleiding door combo of muziekbanden zijn toegestaan, zolang de focus maar op vocaal is gericht. Groepsgrootte is beperkt tot ca. 30 personen. Zie ook de tekst op de inschrijfpagina.