BALK Festival West Home Page

Zaterdag 16 mei 2020 in Theater De Muze van 10:30 tot 21:30 uur

Ga naar onze Facebook pagina voor meer informatie en om op de hoogte te komen van de laatste nieuwtjes!

Laatste Update: 5 december 2019

Laatste nieuws

  1. We hebben al aardig wat inschrijvingen binnen. Een mooie mix van kleine en middelgrootte groepen variërend in grootte van 4 tot 25 leden. Er is eigenlijk nog maar één plekje over. Als er zich een middelgrootte groep meldt dan zou het zo maar kunnen dat we de inschrijving gaan sluiten.
  2. Na de inschrijving duurt het tot een paar dagen voordat jullie een bevestiging per e-mail krijgen. Dit deel hebben we nog niet geautomatiseerd....
  3. Bijna vergeten te melden: we hebben voor de eerste keer een thema - "songfestival". Doe er wat leuks mee!!
  4. Vandaag, zondag 10 november 2019, start de openbare inschrijving voor BALK Festival West 2020! Gisteren bij het BALK TOP Festival al een aantal mensen gesproken die niet kunnen wachten tot de inschrijving opent. Zelfs één van de juryleden meldde zich al spontaan aan.
  5. Op 4 november zijn een aantal groepen aangeschreven die vorig jaar buiten de boot gevallen waren. Zij kunnen zich nu als eerste inschrijven. De openbare inschrijving voor BALK Festival West gaat komend weekend van start.

Welkom

Welkom bij de veertiende jaargang van BALK Festival West, het regionale festival van BALK voor alle koren en vocale groepen ten westen van Utrecht. Voor het vijfde jaar in Noordwijk, in de prachtige zalen van ‘De Muze’, het cultureel centrum van de gemeente Noordwijk. De formule van BALK Festival West is nog steeds dezelfde. Elke groep treedt twee keer op met een programma van 20 minuten. De ‘dapperste’ groep gaat vanavond met de Dappere Dodo naar huis, het mooie, unieke wisselbeeldje. Wie dat wordt bepaalt een deskundige vakjury. De drie groepen die genomineerd zijn voor de Dappere Dodo plus de drie publieksvoorkeuren treden vanavond in het finaleblok nog een keer op.

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt. Mail ons je ervaringen naar balkfestivalwest@gmail.com. Daar doen we volgend jaar ons voordeel mee.

Het team van BALK Festival West 2020

Annemarie Klut, Herman Klut, Peter Klut.

Inschrijvingscriteria BALK Festival West

Het festival is bedoeld voor lichte muziek zingende groepen uit de regio west (Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland), maar ook groepen van buiten west kunnen zich inschrijven. A Capella, begeleiding door combo of muziekbanden zijn toegestaan, zolang de focus maar op vocaal is gericht. Groepsgrootte is beperkt tot ca. 30 personen. Zie ook de tekst op de inschrijfpagina.