Yhdistys

Anonyymit Sinkut Seuran jäseneksi pääsee kuka tahansa sinkku ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntaumukseen tai uskonnolliseen/poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Ainoat rekisteröitymisen ehdot ovat siis täysi-ikäisyys ja sinkkuus. Helpoin tapa rekisteröityä on täyttää rekisteröintilomake.

Jäsen voi osallistua tapahtumiin yksinkertaisesti vain ilmestymällä paikalle tai mikäli tapahtuma erikseen vaatii ilmoittautumisen etukäteen voi jäsen täyttää ilmoittautumislomakkeen tai lähettää sähköpostia tapahtumasta vastaavalle henkilölle. Hyvä tapa tutustua toimintaamme on tulla jäseniltaan, jossa tapaat muita sinkkuja eikä kyseinen tapahtuma vaadi ilmottautumista etukäteen.

Jäsen saa alennuksia Anonyymit Sinkut Seuran omista tapahtumamaksuista sekä seuran yhteistyökumppaneiden liikkeistä jäsenkorttia näyttämällä. Postitamme jäsenkortin jäsenelle tämän maksettua jäsenmaksun, joka on tällä hetkellä 10 EUR. Jäsenmaksu sekä -kortti ovat voimassa aina vuoden vaihteeseen asti. Maksu sekä kortti tulee uusia vuosittain. Rekisteröitynyt jäsen, joka ei ole jäsenmaksua maksanut, ei saa jäsenkorttia ja luonnollisestikaan ei pääse hyödyntämään kortin mukanaan tuomia etuja ja alennuksia.


Yhdistyksen Hallitus

Anonyymit Sinkut Seura toimii jäsenten etua ajatellen. Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, joka toteuttaa yhdistyksen kokouksen päätöksiä. Hallitus on ainoa lakimääräinen ja pakollinen toimielin yhdistyksessä. Hallitukseen kuuluu tällähetkellä puheenjohtajan lisäksi 4 varsinaista jäsentä:

Hannu L. puheenjohtaja

Kari H. varapuheenjohtaja

Tarja H. jäsensihteeri

Onni K. sihteeri & rahastonhoitaja

Pirjo K. Tiedottaja

Varajäsenet

Mari S.

Arja H.

Taisto N.

Yhdistyksen tilinumero

Anonyymit sinkut seura ry:n tilinumero Säästöpankki Optia FI81 4600 0010 4530 47

Yhdistyksen säännöt

Yhdityksen säännöt löytyvät täältä