Åkerkullans kennel

Åkerkullans kennel

Uppfödning av Cairnterrier, Miniature American Shepherds Mignon ankor och Dvärgvädurskaniner för sällskap.


Vi en familj i Borlänge som ligger i Dalana med 2 vuxna och 3 tonåringar, 3 hundar, 2 katter, höns, ankor och kaniner.

Jag Madeleine är utbildad NoseWork Domare och instruktör, Hooperinstruktör och jag har gått SKKs kurs Hundar beteende och språk. Jag håller en del kurser bland annat Valp, unghund och vardagslydnad, Hooper, nosework och trick och konster mm.

Jag är uppväxt med uppfödning av flera olika hundraser och alla möjliga djur. Vi vill föda hälsosamma och psykiskt stabila hundar, kaniner och ankor. Hundar behöver ha en uppgift och stimulans för huvudet för att må bra så jag säljer inga hundar till nån som bara vill ha en kompis i soffan eller på promenaden. Hunden ska få använda huvud och kropp. 

Jag vill även kunna utvärdera mitt avelsarbete så jag vill att vi ska kunna ha kontakt och få lite uppdateringar om hur det går. 

Jag har inga kösystem när det gäller några av djuren. Är du intresserad vill jag att du skickar ett mail märkt med "Valpintresse", "kaninintresse" eller "mignonintresse" och beskriv hur familjesituationen ser ut samt vad ni har för liv att erbjuda den blivande kamraten. Sen matchar jag personlighet med dom som passar bäst ihop.

Nyheter