Welkom bij Achilles

 

Wij, Bas Kremer en Hanny van Elburg, hebben door de jaren heen binnen onze praktijk vanuit verschillende stromingen gewerkt die zich verenigd hebben binnen een praktijk voor Integratieve Therapie.

Onze manier van werken is heel specifiek. Gebaseerd op de ideeën zoals verwoord in de boeken van o.a. Alice Miller, Jean Jenson en vooral op die van Ingeborg Bosch, auteur van "De Herontdekking van het ware zelf" en "Illusies", en meer recent de "Somatic Experience" van "Peter Levine", of meer "zijns" gerichte stromingen als "Mindfulness".

De problemen waar we in het heden tegen aan lopen weerspiegelen feilloos wat ons eerder in ons leven zo geraakt heeft.

Toch zijn de consequenties groot in ons volwassen leven. Zodra we in een situatie komen die ons onbewust herinnert aan oud zeer, gaan we vaak zonder dat we dat goed door hebben, reageren op een manier waarop we ons vroeger beschermd hebben. Vaak kunnen we op zo´n moment niet eens meer goed waarnemen wat er nu werkelijk in het hier en nu is. Zo moeilijk om dan nog in het nu te kunnen blijven.

Dit alles werkt niet alleen in ons privéleven door, maar ook binnen werksituaties zijn deze oude patronen en afleidingsmechanismen voor een groot deel verantwoordelijk voor allerlei emoties of gedachten die we hebben. In die zin hebben we niet zo zeer last van onze oude pijn, maar veel meer van alles wat we ons eigen hebben gemaakt om daar maar geen last van te hebben.

We hebben een aantal jaren van de Past Reality Integration (PRI) opleiding gedaan bij Ingeborg Bosch en de laatste twee jaar zelfs samen. We zijn erg enthousiast over deze manier van werken en kijken naar mensen. Dit alles is dan ook van grote invloed geweest op onze huidige manier van leven en werken, maar ook van hoe we in onze relatie staan.

Wij zijn zeer ervaren in het ondersteunen en loslaten van onze oude patronen. Alles gericht om positief en bewust in het hier en nu te kunnen leven.

We hebben onze praktijk in Groningen aan de Hereweg maar werken ook deels in Meerstad.

We zijn te bereiken op: Bas: 06-13950305 of Hanny van Elburg 06-18556338


Begeleiding

Schrijf hier meer over een kernwaarde van je team.

Integratieve therapie

Schrijf hier meer over een kernwaarde van je team.

Relatietherapie

Schrijf hier meer over een kernwaarde van je team.

 

We zijn te bereiken op: 

Bas: 06-13950305 of Hanny van Elburg 06-18556338