3012WD

Foto's Sratenstrijd Wilsele-dorp

De foto's en filmpjes staan online! Klik hier

Welkom bij 3012WD, het onafhankelijk bewonersplatform van Wilsele-dorp. Via allerlei Activiteiten, werkgroepen Milieu, Sociaal, Ruimte en Algemeen, en via regelmatige Dorpsvergaderingen maken we samen van onze gemeente een sociale, gezonde, veilige en bruisende buurt! Via deze website en onze Agenda blijf je op de hoogte van de volgende activiteiten en vergaderingen. Wil je je inschrijven op onze mailinglijst, meewerken of reageren? Contacteer ons dan via 3012wd@gmail.com. Volg ons op ook op Facebook en mis niets!

Activiteiten

  • Dorpscafé in Buurtcentrum op vrijdagavond 20/10 | Van 20u tot 24u. meer
  • Dorpscafé in Pastorij op zondagmiddag 19/11 | Van 11u tot 14u. meer
  • Dorpscafé in Pastorij op vrijdagavond 15/12 | van 20u tot 24u. meer

Kijk in onze Agenda voor alle activiteiten en vergaderingen.

WD Algemeen

Laatste nieuws: 3012WD organiseerde op 31 mei een algemene Dorpsvergadering in het Buurtcentrum. De slides van de vergadering kan je hier bekijken.

WD Sociaal

Laatste nieuws: Op 18 maart werd met Wilsele Gloeit op het Hagelandparkje het jaar ingeleid. Op 11 juni, 30 juni en 31 augustus werden de eerste Dorpscafés rond de Pastorij georganiseerd. Noteer ook al zeker ‘Wilsele Beweegt’ op 2 september en de ‘Stratenstrijd’ op 7 oktober in je agenda! Er wordt nog gebroed op ‘Yoga in de kerk' en de eerste ideeën voor een Volkstuin in de Pastorij-tuin beginnen vorm te krijgen. Meer lees je hier.

Contactpersoon: werner.broos@telenet.be.

WD Milieu

Laatste nieuws: WD Milieu organiseerde op 19 april een Energiemarkt en volgt diverse projecten op, zoals de Geluidsschermen E314, de vraag naar een fietspad en een bushalte voor de ringbus op de Ludenscheidsingel. Meer lees je hier.

Contactpersoon: robijns.karel@gmail.com.

WD Ruimte

Laatste nieuws: WD Ruimte denkt samen met WD Milieu na over het ontwerp ruimtelijk structuurplan voor Leuven en Wilsele-dorp en doet een aantal concrete voorstellen tot aanpassing aan het stadsbestuur. Ook de vraag naar een gedragen mobiliteitsvisie voor Wilsele-dorp werd mee opgenomen. Tevens werken we een voorstel voor nieuw Buurtcentrum uit. Meer lees je hier.

Contactpersoon: gerrit.verbeeck@icloud.com.

Contacteer ons via 3012wd@gmail.com en volg ons op Facebook.

Copyright 2017, 3012WD, Wilsele-dorp.