Tilstandsrapport

Få 3 tilbud på en tilstandsrapport

Leder du efter billig byggetilsyn, byggerådgivning eller måske udarbejdelse af en tilstandsrapport? Så er her opskriften på, hvordan man kan indhente op til tre seriøse tilbud - gratis og uforpligtende - på disse områder. På websiden Boligtilstand.dk uploader du din opgave ved at udfylde online skemaet på max fem minutter. Senest efter 48 timer modtager du tre hurtige tilbud fra bygningsrådgivere eller energikonsulenter, der meget gerne vil klare din opgave og levere et konkret tilbud på en tilstandsrapport.

Overvejer du at opføre en bygning på din nye byggegrund eller i gang med den helt store restaurering af dit hus? Så bør du overveje et professionelt byggetilsyn. Det er en stor udfordring at gennemføre et byggeprojekt, hvis man ikke har prøvet det før. Der er en del faktorer at være fokuseret på i byggeprocessen og endvidere en del faldgruber.

Vores gruppe af partnere ser alle de typiske byggefejl, som hyppigst findes i et byggeproces eller en renovering. Der vil altid være fejl men kompetente bygningsrådgivere finder og påpeger dem i tide. Når du indgår en aftale om byggetilsyn eller en tilstandsrapport, enes I om det nødvendige antal byggetilsyn samt på hvilke stadier i byggeprojektet disse tilsyn skal gennemføres. Der bliver ligeledes udformet en skriftlig aftale således at der ikke fremkommer nogen form for tvister i løbet af byggeprojektet.

Et byggetilsyn varer typisk en times tid, hvor det udførte arbejde checkes. Når byggetilsynet er afsluttet produceres en rapport med dokumentation af de rapporterede fejl og denne rapport sendes til den ansvarlige for det udførende byggefirma. Hermed bliver entreprenøren informeret om de ting, der skal ordnes inden byggeprocessen kan fortsætte. En effektiv energikonsulent kan assistere dig med opgaven at energieffektivisere din bolig og udarbejde et energimærke ganske billigt.