ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2024
Οι μαθητές της ΣΤ' τάξης παρακολούθησαν εκδήλωση ευαισθητοποίησης, για την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/12/2024 από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Jacqueline de Romilly του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, όπου παρουσιάστηκαν δια ζώσης συνεργατικές δράσεις μαθητών/τριών και προβλήθηκε υλικό που έχει αποσταλεί από σχολεία διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας, με μηνύματα υπέρ του σεβασμού της διαφορετικότητας.
👉 Χριστουγεννιάτικο video με τις ευχές όλων των μαθητών των τμημάτων Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ1, ΣΤ2 του σχολείου μας
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2025
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του κώδικα_EU code Week 2024-25
Οι μαθητές των τμημάτων Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ1, ΣΤ2 του σχολείου μας, συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κώδικα, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές block programming στο code.org και στο allcancode.
Δείτε τη συμμετοχή του Σχολείου στον Ευρωπαϊκό χάρτη πατώντας ΕΔΩ
#SID 2025_SaferInternet Day 11_02_2025
Tο σχολείο μας συμμετέχει ως υποστηρικτής της δράσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου 2025.
Οι μαθητές των τμημάτων Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ1 και ΣΤ2, μαθαίνουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες όπως ομιλία, παρακολούθηση βίντεο, εξάσκηση σε online quiz, εξάσκηση στο διαδραστικό παιχνίδι google interland, πώς να προστατεύονται στο διαδίκτυο και να έχουν καλή διαδικτυακή συμπεριφορά.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2025
12η Πανελλαδική Δράση - Ημέρα κατά του bullying - ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ!
06 Μαρτίου 2025
Τα τμήματα Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ1, ΣΤ2, ενώνουν τις φωνές τους και καταδικάζουν τον εκφοβισμό.
Γι'αυτήν τους την προσπάθεια, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, έλαβαν το ακόλουθο μήνυμα απ'το Χαμόγελο του παιδιού αλλά και Έπαινο για τη συμβολή τους.
Αγαπητές μαθήτριες,
Αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Για 12η χρονιά η εκστρατεία ‘Μίλα Τώρα’ ενάντια στο bullying του Οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χάρη στην δική σας πολύτιμη, δημιουργική συμβολή!
Ως ευχαριστήριο, σας αποστέλλουμε τον έπαινο συμμετοχής στην εκστρατεία, για να τον εκτυπώσετε και να τον μοιραστείτε με τα παιδιά.
Τις συμμετοχές σας μπορείτε να βρείτε αναρτημένες στην ιστοσελίδα milatora.gr
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσπάθειά σας και αναμένουμε συμμετοχές σας και στην 13η πανελλαδική Εκστρατεία ‘Μίλα Τώρα ενάντια στο Bullying’ το 2026!
ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2025
Οι τελειόφοιτοι μαθητές μας των τμημάτων ΣΤ1 και ΣΤ2 αποχεραιτούν το Δημοτικό, με πρωτότυπες και χιουμοριστικές ιστορίες, δημιουργημένες με οπτικό προγραμματισμό στο Scrtach 3.0
Απολαύστε τις ΕΔΩ