Hallsbergs Spelförening

"Man märker att Hallsberg inte har lika hög standard" - Besökare


1Dice består utav en föreningsverksamhet med sin bas lokaliserad i Hallsberg, Vi har som mål att försöka driva en alternativ hobbyförening som siktar in sig på allt ifrån figurspel, rollspel, kortspel till helt vanliga brädspel.

Kom ner till lokalen och testa på bland annat Magic: the Gathering, Warhammer 40k, Drakar och demoner eller bara sitta och måla figurer. Men för att återkomma vill vi att du blir medlem och helst går med i en studiecirkel. Det menas med att man deltar några/någon gång i veckan på att kanske spela brädspel ifall man är med i brädspelscirkeln osv. Har vi en fungerande studiecirkel så har vi ett fortsatt bra relation till studiefrämjandet som vi samarbetar med. I framtiden vill vi kunna utöka vårat utrymme, ha större verksamhet, hålla events, och ha fler tävlingar. För att nå detta behöver föreningen stöd från frivilliga vilket för stunden driver föreningen framåt.Vad för slags fördelar har våran förening i jämförelse med andra?

  1. Hallsberg är mer centralt för Närke än Örebro
  2. 1Dice är på en mer jordnära nivå ifall man jämför med dom större verksamheterna, vi har mindre mängd medlemmar och det blir aldrig trångt eller stökigt hos oss.
  3. Vi försöker ha draft i MTG så ofta vi kan och är öppna för flera sorters tävlingar i andra smaker.
  4. Inga drakoniska regler i våra lokaler, vi antar att sunt förnuft räcker längre än restriktioner.
  5. Även fast vi föredrar fungerande studiecirklar för föreningens fortsatta överlevnad så får medlemmar fortfarande komma fler tillfällen och delta i andra aktiviteter.
  6. Otroligt billig medlemsavgift - 200 kr per år

Vi finns på Facebook för mer information.

Nu finns vi även på:

https://twitter.com/1DiceHallsberg

https://www.instagram.com/1dice_hallsberg/