Welkom

Welkom bij de uitgever van het ontbrekende boek

Welkom bij Vibes Publishing, uitgever van boeken die er écht moeten komen. Publicaties genoeg, maar wat ontbreekt er nog? Daar zijn wij voor. We geven met name interne boeken uit voor opdrachtgevers. Daarnaast publiceren wij onder meer managementboeken voor een breder publiek. Onze achtergrond in branding en communicatie komt tot uiting in ons fonds.

Recent

Recent verscheen 'Cut!' Stop burnout, pak de regie, de baanbrekende kijk op burnout in Nederland door Ynco de Jong. Neem meteen een kijkje, klik hieronder.

Enkele van onze uitgaven:

'Cut!' Stop burnout, pak de regie

De baanbrekende visie op de status en behandeling van burnout in Nederland, door Ynco de Jong. Verkrijgbaar via vrijwel alle online en offline boekhandels.

Retail in oorlog

Ger de Boers encyclopedische, kritische én hoopgevende boek over opkomst, ondergang en wederopstanding van online en fysieke winkels. Verkrijgbaar via vrijwel alle online en offline boekhandels.


Map Making

Cartograaf en tevens hofleverancier Hanno Koch schreef dé step-by-step handleiding voor Map Maker 5, de cartografische software voor professionals en 'absolute beginners'. Op aanvraag verkrijgbaar.

Kampvuur-verhalen om zelf te vertellen

M.H. Vesseur herschreef enkele klassieke spannende verhalen en voorzag ze van verteltips. Begrijpelijkerwijs is de publicatie als gevolg van corona uitgesteld.