HÍREK

Május 17-én iskolánk tanulói is részt vettek a Fővárosi Gyógypedagógiai Intézmények Kulturális Fesztiválján, melyet a hagyományokhoz híven a Gennaro Verolino Óvoda, Ált. Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium szervezett és bonyolított le.

Rendkívül büszkék vagyunk diákjaink produkcióira, és az eredmények azt mutatják, hogy nem csak nekünk nyerte meg a tetszésünket, hiszen a zsűri két aranyfokozattal és egy ezüstfokozattal értékelte diákjaink teljesítményét!

Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy gyerekeink produkciói a legjobbak között szerepeltek!

Zenéltek és énekeltek: Oláh Márk, Kellner Zsolt, Szilágyi Andrea, Sárközy Miriam, Duduj-Ősz Fanni, Baranyai Lilien, Simon Dorka, Szukk Vanessza, Gratulálunk az aranyhoz!!!

Táncoltak: Baranyai Lilien, Simon Dorka, Szukk Vanessza, Schmieder Zsombor, Sárközy Miriem, Szpiszár Emma, Horváth Szandra, Szilágyi Andrea, Oláh Márk, Tibola Bettina Szintén aranyfokozatot kaptak, Gratulálunk!

Erdős Máténak a versmondásért kapott ezüst fokozathoz gratulálunk!

Meg kell köszönnünk továbbá a felkészítő pedagógusok, asszisztensek munkáját, akik nélkül ezek a fantasztikus eredmények nem születhettek volna meg!

Köszönjük Nektek:  

Exler Orsolya, Majláth György, Nickl Bernadett, Perlaki Andrea, Rutkai Edit, Szendreiné  Fóris Zsuzsanna, Thürmer Zoltánné

Szavalóverseny

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából alsós és felsős tanulóink részére szavalóversenyt hirdettünk. Minden gyermek lelkesen készült a megmérettetésre. Az április 18-án tartott versenyen jól felkészült produkciókat láthattunk. A gyerekek izgatottan várták az eredményhirdetést és várakozás közben, amíg a zsűri elvonult döntést hozni, Petőfi Sándor életéről szóló kvíz játékon vehettek részt.

Gratulálunk minden résztvevőnek, a dobogós helyezetteknek külön gratulálunk!

Tisztelt Szülők, Diákok, Munkatársak, Ismerősök!

Iskolánk bekapcsolódik a millió lépés programba. A versenyben a győzelemre való esélyeinket növelni tudják, ha Önök is letöltik az applikációt és az iskolánkat kiválasztva csatlakoznak egy osztályhoz.

Segítségüket köszönjük!

Tisztelt Szülők!

A BEIRATKOZÁS IDŐPONTJA:

·         2023.04.21. 09:00-15.00 óra között

·         2023.04.22. 09:00-15:00 óra között

 A BEIRATKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

·        a gyermek nevére kiállított személyi azonosító igazolvány

·        lakcímkártya

·        TAJ-kártya

·        adókártya

·        nyilatkozat a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan és életvitelszerű lakcímről

·        érvényes szakértői vélemény, 

·        rendszeres gyermekvédelmi támogatásról szóló határozat, HH, HHH határozatok (amennyiben van)

 A Szakértői Bizottság kijelölése alapján a beiratkozás intézményünkben folyamatos, telefonos egyeztetés után (06-1/369-3384)


December 22-én egy fergeteges hangulatú bulin vettünk részt, aminek teljes bevételét iskolánknak ajánlották fel a szervezők és fellépők.  Hálás köszönet Haddad Henriknek, aki ötletgazdája és szervezője volt az eseménynek, a Ricky Party'n zenekarnak a jó hangulatért, a remek zenékért, az Offkultur csapatának a helyszín biztosításáért és nem utolsó sorban Bedő Kata alpolgármester asszonynak hogy a figyelmet ránk irányította. Köszönjük továbbá minden vendégnek és támogatónak aki részese volt a bulinak! Ám nem csak minket szórakoztattak profi zenészek, hanem a mi srácaink is remek előadással lepték meg a közönséget. Köszönet érte Majláth György, alias Puyol Jorge kollégánknak , aki felkészítette a gyerekeket, zenélt és énekelt, Csanádi Bonifácnak aki vendégzenészként erősítette a csapatot és igen messziről utazott Újpestre a nemes cél érdekében. Természetesen gratulálunk minden fellépő diákunknak is a kiváló szerepléshez!

2022.12.22.