La Xarxa d'Acompanyament Educatiu "Tu pots! " és un projecte educatiu en xarxa impulsat per Centre Obert Eixample, el Casal Loiola i el Centre de Serveis Socials Antiga Esquerra Eixample.

Oferim a l’eixample de Barcelona, espais de reforç escolar i acompanyament a l’estudi fora de l’horari lectiu, per a infants, adolescents i joves de diferents edats, que requereixen d’una atenció personalitzada, per torbar-se en situació de vulnerabilitat social. Posem l’èmfasi en les seves capacitats i en no limitar-nos a l’àmbit escolar.

Dos dies a la setmana, per la tarda, un grups de voluntaris/es i professionals donem suport a diferents grups d’infants, adolescents i joves, en matèria d’estudi i en l’aprenentatge de les àrees instrumentals de matemàtiques, llengua catalana, llengua castellana i anglès. Treballem la cultura de l’esforç, els hàbits, les normes i els valors d’una forma personalitzada, distesa i lúdica, que motivi als infants i joves i que els ajudi a concentrar-se i trobar motivacions per a fer els deures i assolir l’èxit d’estudi i escolar.

Al Casal Loiola atenem, en dos grups, a infants d’educació primària i de primer cicle de la ESO que necessiten un suport i acompanyament en els aprenentatges escolars.

I des del Centre Obert Eixample (ubicat a l'edifici de l'Institut Jaume Balmes) volem donar resposta a les necessitats educatives de 3r i 4t d’ESO i fins els 18 anys.

També des del Servei de Centre Obert treballem amb infants de 6 a 16 anys, atenent en coordinació amb els Centres de Serveis Socials, aquells casos amb unes necessitats personals i familiars més específiques i que requereixen d’una intervenció més complexa i professional.

Si t’interessa, parla-ho a la teva escola, institut o centre de serveis socials. Ells sabran com fer-ho!. Si no els hi sona, poden demanar informació a acollida@tupots.net.

Espai "Tu pots!" al Casal Loiola

Espai "Tu pots!" a la Biblioteca Agustí Centelles

Espai "Tu pots!" al Casal Loiola

"Tu pots!" d'estiu a l'Institut Jaume Balmes

Espai "Tu pots!" al Casal Loiola

Espai "Tu pots!" a l'Institut Jaume Balmes

Informació de contacte:

Casal Loiola

Carrer de Balmes, 138

08008 Barcelona

Tel. 934.156.434

loiola@tupots.net

Centre Obert Eixample

Carrer de Pau Claris, 121

08009 Barcelona

Tel. 663.424.194

acollida@tupots.net

Centre de Serveis Socials

Antiga Esquerra de l'Eixample

Carrer de Mallorca, 219

08008 Barcelona

Cita prèvia: 936.197.311