Mag ik bij je wonen?

Voor motivatie, steun en geluk.

Deze feeën deur is niet zomaar een mooi item voor je slaapkamer, het is een magisch cadeau.


Zet het feeën deurtje neer op de kamer van je kind, wanneer het slaapt. De volgende ochtend ontdekt het de ingang naar de prachtige wereld van de feeën.

Voor sommige kinderen kan deze manier erg spannend zijn. Je zou de komst ook aan kunnen kondigen door een van de feeën een brief te laten sturen met de vraag of ze mag komen en daarna de feeën deur bijvoorbeeld met de post te laten bezorgen.


De post, dat is meteen een belangrijk item bij de feeën deur. Elke feeën deur heeft een brievenbus en hier begint de magie.


Je kind kan een brief aan een fee schrijven en natuurlijk ook post van de fee ontvangen. Een prachtige manier om je kind een compliment te geven, te stimuleren of belonen en een mooie manier om te oefenen met het uiten van gevoelens. Er kunnen verhalen verteld worden door het deurtje, al je geheimen blijven geheim.


Het feeën deurtje kun je openen om een blik in de magische wereld te werpen. Je kunt het interieur gemakkelijk veranderen en we personaliseren het graag met een foto van je kind of een dierbare.


Onze feeën deuren worden speciaal voor jou handgemaakt in Venlo.

Prachtig, ook voor de allerkleinsten, maar let op, het is geen speelgoed, je dient er voorzichtig mee om te gaan. De feeën zouden kunnen schrikken, maar het bevat ook kleine onderdelen die kunnen afbreken.