verkleeddag 27 meiCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Technisch Instituut Sint Jozef
Scholengemeenschap Sint Jozef Bilzen-Hoeselt.

Welkom !

Welkom op de studiewijzer van het Technisch Instituut Sint Jozef . TISJ is een warme school , directie en personeel doen er alles aan opdat leerlingen zich goed in hun vel zouden voelen en dit op een warme en veilige plek. Onze school biedt verschillende boeiende studierichtingen aan vanaf het 3de jaar. Volgend schooljaar komen we met enkele spiksplinternieuwe studieafdelingen uit het domein STEM. Op deze site alle info.

Waarom zou je kiezen voor STEM op TISJ ?

Domein STEM.mp4

Nieuw vanaf 1 september 2021

Per 1 september 2021 worden de nieuwe structuur en organisatie van de tweede graad van het secundair onderwijs van kracht. Voor onze school betekent dat de inrichting van drie nieuwe studierichtingen in het derde jaar. Op het 5de jaar starten we met de gloednieuwe richting Industriële ICT. Een opleiding vol ICT en moderne technologie. Gedetailleerde informatie via de links hiernaast.

Online Inschrijven vanaf het 3de jaar

Wens je meer info over een bepaalde studierichting of wens je onze school eens te bezoeken contacteer ons.
Staat je keuze voor TISJ al vast , geweldig !
Schrijf je meteen in door op onderstaande button te klikken en het online
inschrijvingsformulier in te vullen. Alvast van harte welkom.

Boek een bubbelbezoek !

Wil je graag een bezoekje brengen aan onze school? Aarzel niet en maak een afspraak voor een bubbelbezoek. Bel of stuur een mailtje.
089411760
tisj.bilzen@tisj.com

Bezoek onze school online !

Ben je niet in de mogelijkheid om onze school fysiek te bezoeken geen nood. Start de video en vlieg mee met een drone van parking tot speelplaats.

TISJ op facebook