10:00 AM Attendee Check-in at Reception
10:30 AM vodQA Event Introduction, Hopes & Expectations
10:45 AM Keynote: Placing Responsibility Among the “-ilities”
by Harinee Muralinath, Director, Thoughtworks
11:15 AM Talk 1: AI x QA: Lessons from the Frontlines
by Bharath Kumar Hemachandran, Principal Consultant, Thoughtworks
12:00 PM Break
12:15 PM Talk 2: Shifting Left with Agentic QA: Why Your UI Test Suite Should Be the Smallest One
by Sandeep Garud, CEO, SpurQLabs
1:00 PM Lunch Break
2:00 PM Talk 3: Your Assertions Can't Hear: Rethinking QA for Voice AI Agents
by Sai Krishna, TestMu AI, Director of Engineering
2:45 PM Talk 4: Is Desktop Automation Dead? A QA Reality Check
by Rohan Surve, Product Head, Tyto Software
2:45 PM Workshop 1: Ship AI with Confidence: Hands-On RAG & Agent Testing with DeepEval (For Beginners)
by Subihit Hazra & Dharsana Chakrapani Sridharan, Lead Consultant, Thoughtworks
3:30 PM Break
3:45 PM Talk 5: The Problem With the “Right” Answer: Building AI That Can Disagree
by Anil Kumar S, Developer, Ersnt and Young
4:30 PM Closing Note and Networking
Seats are limited—register now to secure your spot for the event using the below form !
1) Do I have to pay for attending the event?
Ans: Absolutely NO. It's a free QA community event.
2) I'm not from QA background, can I attend?
Ans: Yes please.
3) Do I need any resource to attend the event?
Ans: As long as you are present in office, it should be fine for Talks. But for Workshops, you may need to fulfil the pre-requisites defined for each workshop to attend the workshop..
4) How will it be conducted this year?
Ans: This year it will be In-Office Connect event. Participants need to be present in person in Bengaluru, Mahadevapur office.
5) Do I need to register?
Ans: Yes, Participant registration is open! Please register using the form.
6) Can everyone attend the workshop ?
Ans: Workshop has limited seats, Register at the earliest to confirm your seat. We will soon provide details for workshops' attendance.
7) How is workshop registration confirmed?
Ans: We will send you an email with further details including pre-requisites for the workshop selected.
Thoughtworks Mahadevapura
6th Floor, Brigade Nalapad, 601/602, Brigade Metropolis, Garudachar Palya, Mahadevapura,
Bengaluru, Karnataka 560048