Principal educatiu

un espai de contacte directe amb el públic

L'àrea educativa del Teatre Principal de Palma, institució pública dedicada a la cultura, neix per a facilitar l'accessibilitat, la participació directa i la formació dels espectadors presents i futurs. 

Aquesta iniciativa vol oferir un ventall de possibilitats al voltant dels espectacles que configuren la programació i apropar-los a cada un dels espectadors, enriquint-ne l'experiència teatral i convertint el Principal en #ElPrincipaldeTothom.

Les activitats organitzades des del Teatre Principal es dirigeixen a: qualsevol aficionat al teatre, òpera, dansa i nous llenguatges escènics, el qual podrà trobar xerrades, col·loquis posteriors a la representació, tallers i debats lligats a les propostes programades; a professionals, amb la celebració de jornades específiques sobre arts escèniques; a joves amb programes de formació i acostament a la dramatúrgia i posada en escena; i a públic escolar, oferint material pedagògic, funcions matinals i descomptes especials. També feim accessible el teatre a col·lectius en risc d'exclusió social mantenint contacte directe amb entitats locals. A més, obrim les instal·lacions del teatre a tothom amb visites guiades i volem facilitar la conciliació familiar amb la ludoteca del Principal Menut perquè pugueu venir a gaudir de tota la nostra oferta cultural. 

Cerca la teva activitat. T'hi esperam!