Svenska Skolan i Fuengirola

"Lust att lära - möjlighet att lyckas"

Välkommen till Svenska Skolan på Costa del Sol (Fuengirola), en skola med elever från förskolan till gymnasiets avgångsklass!

Hem

Aktuellt

Öppettider under sommaren: Skolans expedition är stängd tills den 30 juli. Därefter har vi öppet på morgonen 9:00 - 14:00 fram till skolstart måndagen den 2 september.

Öppet hus: Vi har öppet hus för alla nya och gamla elever och vårdnadshavare lördagen den 31 augusti mellan klockan 11:00 - 15:00. Alla är hjärtligt välkomna att titta in.

Skolstart: Skolan öppnar igen för ordinarie undervisning på förskola, grundskola och gymnasium måndagen den 2 september:

  • 9:00 - Förskola och grundskola
  • 10:00 - Gymnasiet

Intensivkurs i spanska: Under sommaren bedriver vi intensivkurs i spanska i ett samarbete med Folkhögskolan Hvilan. Kursen pågår mellan den 10 juni till den 16 augusti.

Skolans personal verksamhetsåret 2018/2019

Skolavslutning läsåret 2018/2019: Vi hade skolavslutning fredagen den 14 juni och som sed är firade vi av våra studenter på kyrktorget, Plaza de la Constitución i Fuengirola. Tack till Mats och Richard Björkman på Sydkusten för de fina fotografierna.

Utspark av våra studenter på kyrktorget i Fuengirola.

Studenterna anländer i öppen buss.

Glada studenter

Familj, vänner och bekanta i väntan på studenterna

Utdelning av stipendier på skolan.

Rektor Mattias håller tal till studenterna.

Sveriges konsul Isabel, Skolans föreningschef Per och Directora Técnica Elvira

Studenterna på torget just innan utspark.