BOKA

Är du intresserad av att boka Sjösjukan för en privat tillställning? Så länge du är medlem i studentföreningen Lambda, Humanus eller Meskalin så är du hjärtligt välkommen att boka Sjösjukan. Tider för privat bokning sträcker sig fram till 21:00 på onsdagar, fredagar och lördagar, därefter så öppnar Sjösjukan som vanligt.


Vill du boka en annan dag förutom på onsdagar, fredagar och lördagar så går det att lösa men det kan innebära att du måste hjälpa till att leta fram lite jobbare.

Vill du veta mer så är det bara att höra av dig till vår sekreterare.


Sekreterare Johanna Pettersson

BOKNINGSREGLER

Den som bokar Sjösjukan måste vara medlem i studentföreningen Lambda, Humanus eller Meskalin.

Den som har bokat Sjösjukan måste vara närvarande under hela bokningen.

Om någon gäst inte har ett medlemskap eller medlemskort med sig så kan denna gästas in av en fullvärdig medlem (ej stödmedlem) i någon av föreningarna, max två personer får gästas in per kort. Se därför till att ha tillräckligt med fullvärdiga medlemmar under bokningen för att kunna gästa in eventuella icke medlemmar.

Vid en bokning måste det minst vara 10 personer.

Bokningar sker mellan 18-21 sedan öppnar IFS Sjösjukan för alla medlemmar. Tider utanför dessa har speciella krav och bör diskuteras med sekreterare.

Personen som bokat Sjösjukan står själv för att allt pynt, ommöbleringar samt andra saker som använts under bokningen är bortplockat och iordningställt kl 21 när Sjösjukan öppnar för allmänheten.

Om bokaren bryter mot någon av dessa regler så kommer personen debiteras på 500kr.

Om man inte dyker upp till bokning (inte är på plats inom 30 minuter efter avtalad tid) eller inte avbokar i tid (3 dagar innan) debiteras man 500 kr.

Med vänlig hälsning IFS Sjösjukans styrelse.