ESPAI MIGDIA

L’estona del migdia forma part i ha d’estar integrada a la jornada escolar, per això treballem en la mateixa línia pedagògica de l’escola amb un acompanyament respectuós als processos de vida dels infants.


L’escola compta amb un servei de menjador amb cuina pròpia i un equip d'educador/es que acompanyen els infants en l’estona del migdia.


L'empresa que gestiona la cuina del menjador és Hostesa

"Treballem en l'educació per una alimentació saludable. Per a això retrobem la nostra tradició gastronòmica amb productes de proximitat, frescos i ecològics. Sense perdre la temporalitat de les nostres matèries primeres. "

Podeu consultar la seva pàgina web

El nostre objectiu és promoure i consolidar hàbits diaris com l'alimentació saludable, la higiene, l'autonomia i les relacions socials

ASPECTES PRÀCTICS DE L'ESPAI MIGDIA

Normativa de l' espai migdia

Per assolir els hàbits que permeten potenciar l’autonomia personal dels infants i mantenir un clima de respecte i convivència, cal seguir les següents normes de conducta: 

Al·lèrgies i intoleràncies


Descarregat la fitxa interna d'al·lèrgies i intoleràncies i l'autorització de suministrament de medicaments aquí

Comissió de menjador

La Comissió de Menjador de l’escola supervisa el servei i els menús, avalua els resultats de satisfacció, rep i fa propostes de millora i garanteix la qualitat i la transparència del servei. La formen els responsables del servei de l’escola, el cuiner i el supervisor d'Hostesa, dos representants de l’alumnat, una representant de la junta de l’AFA i es presidida pel director.