Acai Berry

Боровинките Acai Berry (Акай бери) са обявени за една от десетте най-полезни храни в света. Акай бери е малък лилав плод с големината на череша, който расте в дъждовните гори на Амазония на палмовите дървета от рода Евтерпа (Euterpe oleracea).

Плодът на Acai Berry съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства. Една от най-очевидните ползи, свързани с консумацията на Акай бери е свързана и с богатото съдържание на антиоксиданти в плода, които забавят процесите на стареене, стимулират естествените механизми на организма за изгаряне на мазнините, подобряване на храносмилането и метаболизма. Много почитатели на Акай са убедени, че консумацията на екстрата от сензационните боровинки е допринесла за загубата на излишните килограми.

Здраве от Америка предлага два продукта на Акай: чист екстрат от Акай и комплекс за отслабване който освен Акай съдържа и допълнителни съставки като екстрат от зелен чай и кофеинов комплекс които засилват свойствата на Акай спомагащи за засилване на метаболизма и изгаряне на излишните мазнини и калории.

Телефон за поръчки: 0885 084 485

Цени на Acai:

1) Acai Berry комплекс за отслабване: 60 капсули: 27 лв.

(формула с натурален екстрат от Акай, 500мг. , екстрат от зелен чай, 160мг., 100 мг. кофеинов комплекс за засилване на метаболизма и ензими)

2) Чист екстракт от Акай, 500 mg, 60 капсули: 23лв.

(натурален екстракт от Акай Бери)

Прием: 2 капсули на ден по време на хранене

Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!

Acai Berry комплекс за отслабване: 60 капсули:

27 лв

(формула с натурален екстрат от Акай, екстрат от зелен чай и кофеинов комплекс за засилване на метаболизма; продукт също известен като Acai Berry Thin поради благоприятното му въздействие върху изгаряне на излишните мазнини в човешкия организъм)

Чист екстрат от Акай, 500 mg, 60 капсули: 23лв

ПОРЪЧКИ, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Поръчки: телефон за поръчки- 0885 084 485

Плащане: при доставката - не заплащате нищо докато не получите пратката

Доставка: 1-3 работни дни по Булпост. Безплатна доставка на поръчки над 100лв. За поръчки на по-малка стойност се заплаща 5лв.