Агарикус

Гъбата Agaricus blazei (the Royal Sun Agaricus, ABM, Himematsutake, Cogmelo de Dues) е една от по-новооткритите медицински гъби. Вкусната ядлива гъба произхожда от много малка област в планините на Бразилия, близо до град Сан Пауло. Епидемиолозите, изучаващи местното население в тази област, откриха, че те имат много малко случаи на болестно разнообразие, вкл. рак, както и вирусни и бактериални болести, а непропорционално голям брой от тях се радват на дълголетие. В последствие това беше свързано с постоянното консумиране на гъбата A. blazei в нормалното хранене. През 80-те и 90-те години на ХХ век A. blazei показа, че е стимулант на имунната система, карайки естествените защитни механизми на тялото да се борят с много инфекциозни агенти и условия, например рак.

Агарикус най-често се приема в комбинация с кордицепс за постигане на максималното благоприятно влияние на тези две гъби.

Телефон за поръчки: 0889 615 761

Цена на 90* капсули Агарикус, 500 мг.: 50 лв.

*едномесечната препоръчителна доза

ПОРЪЧКИ, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Поръчки: телефон за поръчки- 0889 615 761

Плащане: при доставката - не заплащате нищо докато не получите пратката

Доставка: 1-3 работни дни по Булпост. Безплатна доставка на поръчки над 100лв. За поръчки на по-малка стойност се заплаща 5лв. 5лв.

ВАЖНО!

Продуктите предлагани от Здраве от Америка са хранителни добавки. По силата на чл. 51 от Закона за защита на потребителите продуктите, изброени на тази страница не са лекарствено средство и не им се приписва лечебно въздействие!