Магазин

Здраве от Америка е магазин за натурални здравни добавки и продукти от Америка директно от производителя на цени на едро.
Продуктите се доставят директно от офиса ни в Тексас до вашия дом. Гарантираме най-ниски цени за българския пазар на всички продукти изложени на този сайт. Приемаме запитвания и заявки и за натурални продукти по вашe желание, които трудно се намират в търговската мрежа на страната.
 
За поръчки и заявки, моля обадете се на 0889 615 761 или ни пишете на zdraveotamerika@gmail.com 
 
Продукти в наличност: 
 

·         Синьо-зелени водорасли от ез. Кламат (капсули) – мощен имуностимулатор – (50 ст./капсула* при покупка на едро)

o    Синьо-зелени водорасли + ензими – (60 ст./капсула* при покупка на едро)

·         Лекарствени гъби за предотвратяване / лекуване на рака (екологично-чисти и внос от хавай): кордицепс, агарикус блазей, рейши, херициум, мейтаке, шиитаке, кориолус, чага (40 лв. за опаковка от 90 капсули – едномесечната препоръчителна доза)

o    Леволар форте – натурален регулатор на кръвната захар и лек за диабета (40 лв. за опаковка от 120 капсули – двумесечната препоръчителна доза)

·         Глюкозамин, мсм, хондройтин комплекс – профилактика за здрави стави и лек при артритни заболявания (60 лв. за опаковка от 60 капсули –1 мес. доза)
·         Ленено масло
·         Акай Бери
 *Цени на едро при покупка на минимум 240 капсули

 

Освен гореизброените в стокова наличност, приемаме поръчки и за други добавки, произвеждани на територията на CAЩ, с доставка между 1 и 2 седмици. Моля пишете на email: ZdraveOtAmerika@gmail.com за цени и условия на доставка

 
Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!
 
ВАЖНО!

Продуктите предлагани от Здраве от Америка са хранителни добавки. По силата на чл. 51 от Закона за защита на потребителите продуктите, изброени на тази страница не са лекарствено средство и не им се приписва лечебно въздействие!