Магазин

Здраве от Америка е магазин за натурални здравни добавки и продукти от Америка директно от производителя на цени на едро.

Продуктите се доставят директно от офиса ни в Тексас до вашия дом. Гарантираме най-ниски цени за българския пазар на всички продукти изложени на този сайт. Приемаме запитвания и заявки и за натурални продукти по вашe желание, които трудно се намират в търговската мрежа на страната.

За поръчки и заявки, моля обадете се на 0889 615 761 или ни пишете на zdraveotamerika@gmail.com

Продукти в наличност:

· Синьо-зелени водорасли от ез. Кламат (капсули) – мощен имуностимулатор – (50 ст./капсула* при покупка на едро)

o Синьо-зелени водорасли + ензими – (60 ст./капсула* при покупка на едро)

· Лекарствени гъби за предотвратяване / лекуване на рака (екологично-чисти и внос от хавай): кордицепс, агарикус блазей, рейши, херициум, мейтаке, шиитаке, кориолус, чага (40 лв. за опаковка от 90 капсули – едномесечната препоръчителна доза)

o Леволар форте – натурален регулатор на кръвната захар и лек за диабета (40 лв. за опаковка от 120 капсули – двумесечната препоръчителна доза)

· Глюкозамин, мсм, хондройтин комплекс – профилактика за здрави стави и лек при артритни заболявания (60 лв. за опаковка от 60 капсули –1 мес. доза)

· Ленено масло

· Акай Бери

*Цени на едро при покупка на минимум 240 капсули

Освен гореизброените в стокова наличност, приемаме поръчки и за други добавки, произвеждани на територията на CAЩ, с доставка между 1 и 2 седмици. Моля пишете на email: ZdraveOtAmerika@gmail.com за цени и условия на доставка

Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!

ВАЖНО!

Продуктите предлагани от Здраве от Америка са хранителни добавки. По силата на чл. 51 от Закона за защита на потребителите продуктите, изброени на тази страница не са лекарствено средство и не им се приписва лечебно въздействие!