Nieuws

Gepubliceerde programma's A en B gaan helaas wijzigen

Geplaatst 11 aug. 2020 01:43 door Hans van Eersel

Enkele dagen nadat we het nieuwe programma's op deze site geplaatst hebben, heeft Rivez Rosamunde in de Tempel Olé aan ons doorgegeven dat ze gaan stoppen met zaalvoetballen.
Dit betekent dat we de programma's zoals deze gepubliceerd zijn, weer ingetrokken hebben en we de komende dagen de ontwikkelingen verder gaan afwachten alvorens de programma's aan te passen. Uiteraard zorgen we er voor dat eind augustus de programma's gereed zijn en gepubliceerd worden.

Programma najaar 2020

Geplaatst 9 aug. 2020 02:15 door Hans van Eersel

Na een zeer lange pauze gaan we in principe op zondag 6 september a.s. weer van start met de competities in de A en B divisies.
Onder voorbehoud dat er geen teams afvallen en Corona niet opnieuw 'roet in het eten gaat gooien', zijn de wedstrijdprogramma's op deze site gepubliceerd.
We weten dat er dit jaar geen Maratohon van Eindhoven is, maar de zalen waren reeds gereserveerd dus op de zondag waarop de Marathon zou plaatsinvden, wordt er niet gevoetbald.
Net als vorig jaar wordt de laatste speelronde van het najaar 2020 gespeeld op de eerste speelzondag in 2021.


Update diverse zaken

Geplaatst 14 jul. 2020 06:36 door michiel smits

Beste leden,

 

Eerder stuurden we jullie een schriftelijke jaarafsluiting toe. Via deze weg willen we jullie allemaal verder informeren. Dit doen we omdat het nogal een vreemd seizoen is geweest en we iedereen een beetje aangehaakt willen houden.

 

Afronding seizoen

Door corona is de speelronde voorjaar gestopt na een paar wedstrijden. Daarom zijn er geen eindstanden, promoties en/of degradaties. De indeling blijft dus gelijk maar is wel mede afhankelijk van het aantal deelnemende teams. We weten inmiddels dat Nedborg/Kersout stopt. We hopen dat de andere teams gewoon doorgaan. Als er bijzonderheden zijn bij andere teams, dan vragen wij jullie dit zo snel mogelijk te melden. Er is verder in principe dus ruimte voor een nieuw team.

 

Start aankomend seizoen

Er is nog veel onzeker maar de actuele stand is dat er per 1 juli weer binnen gesport mag worden. Wij gaan er dus van uit dat er in september weer gespeeld kan worden. Op 6 september starten we als er niks geks meer gebeurt qua beperkingen. Zalen zijn gereserveerd.

 

De bal

Vanuit een team ontvingen we de vraag om de nieuwe bal weer te heroverwegen. We hebben een half seizoen gespeeld en hebben verder weinig opmerkingen gehoord over de ballen. Wel zijn er al een aantal lek geraakt. Het bestuur staat op zich wel open voor een evaluatie als daar behoefte aan is. Elk actief team heeft daarbij een gelijk stemrecht in deze. Wij horen graag reacties hierover terug.

 

Contributie

Contractueel moeten wij gereserveerde zalen (die door corona niet zijn gebruikt) gewoon betalen. De gemeente heeft nog steeds geen bericht verstrekt over het al dan niet verstrekken van restitutie van de zaalhuur. Wij blijven daar natuurlijk achteraan zitten. We gaan er van uit dat een teruggave aan de teams mogelijk zal zijn. Zoals vermeld wordt een teruggave verrekend met de contributie voor het nieuwe seizoen. We schatten nu in dat dit een bedrag kan zijn van ruim € 150,= euro per team.

 

De jaarlijkse betaaldatum schuiven we op naar 1 september vanwege alle onzekerheid. Wel vragen we jullie op dat moment dan ook te zorgen voor tijdige betaling. We zullen midden augustus melden wat het exacte bedrag wordt.

 

We hopen jullie via deze weg te hebben bijgepraat. We overwegen ook nog een bijeenkomst te organiseren voor aanvang van het komende seizoen. Dit doen we alleen als daar echt animo voor is. Als we daarvoor kiezen dan komen we daar op terug. Heb je nu al vragen, mail deze dan gerust.

Met vriendelijke groet

Het bestuur


 

Jaarverslag 2019/2020

Geplaatst 18 mei 2020 10:20 door michiel smits

Zojuist is het jaarverslag van het bestuur gepubliceerd onder de kop "reglement en verslagen". Dit verslag vervangt helaas de jaarvergadering vanwege de Corona perikelen. Alle contactpersonen ontvangen ook een mail. Vragen en opmerkingen kunnen, via de contactpersoon, worden gesteld aan het bestuur.

1-4 of 4