Woenselse Zaalvoetbal Competitie

WOODS Kampioen A divisie

Met nog 1 wedstrijd te spelen, is WOODS vandaag (12-12-2021) kampioen geworden van de A divisie.

Namens het Bestuur van harte gefeliciteerd!

Corona en de competitie

Het lijkt ons als Bestuur goed om de regels rondom Corona en onze wedstrijden nog eens te benadrukken.

  • We volgen de maatregelen van de overheid zoveel als voor ons uitvoerbaar is.

  • Helaas hebben we niet de capaciteit om alle spelers vooraf aan de wedstijden op een QR code te controleren. We vertrouwen hierin op het gezonde verstand van alle spelers en scheidsrechters. Heb je klachten of ben je positief getest: blijf dan thuis.

  • Betreden van de zaal is alleen toegestaan voor spelers dus niet voor toeschouwers. Spelers zijn ook de teams die nog moeten spelen. Zij mogen de zaal dus ook betreden.

  • Warmlopen voor de wedstrijd in de zaal is toegestaan.

  • Na het douchen vinden we het geen probleem als de spelers nog even blijven kijken naar de wedstrijden. Ze zijn immers al in de zaal geweest en hebben gevoetbald.

  • De primaire taak van de scheidsrechter is om de wedstrijden in goede banen te leiden. Zij zijn niet aangesteld om de coronaregels in de zaal te handhaven en horen dat dan ook niet te doen.

Samengevat: we hebben geen capaciteit om aan de deur iedereen te controleren en vertrouwen op het gezonde verstand van iedereen. Blijf gezond!

Het Bestuur


Speler zoekt team

Bij het bestuur heeft zich een persoon gemeld die graag wil voetballen in de WZC. Het is een persoon met voetbalachtergrond. Bij interesse kan het bestuur contact leggen.