KWB Spalbeek

 


 

Welkom op de website van KWB Spalbeek.

Woon je nog niet zo lang in Spalbeek en wil je nieuwe mensen ontmoeten in een plezante sfeer tijdens leuke activiteiten? Hou je van een stevige wandeling op zijn tijd? Hou je van sporten zoals volleybal, zaalvoetbal, zwemmen of joggen?         

Dan ben je bij KWB Spalbeek aan het juiste adres.

Klik hiernaast op BESTUUR als je contact wil opnemen met iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar het algemene adres van onze KWB afdeling. Dit is kwbspalbeek@gmail.com. Alle vragen of suggesties zijn welkom. Ook als je deel wil uitmaken van het bestuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wil je eens zien welke activiteiten er op het programma staan kun je hiernaast de KALENDER raadplegen waar het jaarprogramma op staat.
 
Voor sport volgen hieronder enkele contacten:
 
Volleybal:
Klik op deze link en dan kom je terecht op de site van de KWB volleyballers.
 
Zwemmen:
Voor een ontspannend en gezellig uurtje zwemmen kan je terecht in het zwembad van Lummen en dit elke maandag van 21h30 tot 22h30. Wij hebben dan het hele zwembad voor ons ALLEEN ter beschikking. Als je wil mee doen kan je je aanmelden bij Paul Croes 011/311483 of aan het zwembad zelf.
 
Joggen:
Elke dinsdag en donderdag avond om 19:00 uur samenkomst aan de oude sporthal aan de spoorweg. Van hieruit vertrekken we naar de Finse piste in Stevoort.