Kerst- en Cadeaupakketten

Kerstpakketten

https://sites.google.com/site/wereldwinkeljoure/kerstpakkettenactie/Kerstkrant%202018.PNG

Kerstpakketten: bestel ze nu al! Voor u het weet staat Kerst al weer voor de deur.

Wereldwinkel Joure verzorgt ook kerstpakketten. Grote pakketten, kleine pakketjes, in een feestelijke doos, op een schaal of in een mand, in een fairtrade boodschappentas of in een foliezakje: de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Wilt u meer dan 100 pakketten: geen probleem. Wilt u er slechts één of enkele: ook dat verzorgen wij graag voor u. 

Klik op de folder (kerstkrant) hiernaast om inspiratie op te doen of kom naar onze winkel. Vanaf oktober is er in de ruimte boven de winkel een kerstpresentatie. Nu al kunt u daarvan een voorproefje zien in onze winkel. Onze medewerksters helpen u graag. 

Om een afspraak te maken met onze kerstpakkettencoördinator kunt u naar onze winkel bellen (0513-419173) of mailen (wereldwinkeljoure@gmail.com).

Tip: wacht u niet te lang; sommige artikelen kunnen snel uitverkocht zijn.


Cadeaupakketten

U kunt bij ons ook terecht voor cadeaupakketten voor allerlei gelegenheden, zoals een verjaardag, jubileum of afscheid. Er staan altijd verschillende kant-en-klare pakketten in de winkel. Maar natuurlijk kunt u ook geheel naar eigen inzicht een pakket samenstellen. Onze medewerksters helpen u graag bij het maken van een keuze en pakken uw pakket altijd feestelijk voor u in.