Hengelsportvissen

Ons aanbod van zoetwatervissen

Pootvis en vissen voor de hengelsport

Levende aasvis voor de hengelsport

Wij zijn ook gespecialiseerd in het kweken van aasvis. De hengelsportliefhebber gebruikt deze voor het vissen op snoek, snoekbaars, baars, forel, paling en meerval. Wij verkopen deze aasvis voornamelijk aan particulieren en hengelsportwinkels.

Onze prijslijst

Winterperiode

Ieder jaar rond eind september of begin oktober ontving elke klant of toekomstige klant in het verleden van ons een nieuwe prijslijst via de Post. Via deze weg gebeurden er de laatste jaren meer en meer fouten, zoals : een foutief adres door verhuizing of verandering van contactpersoon, de brief die verloren gaat bij de Post of bij de klant zelf, enzovoort. Om deze reden kan iedereen onze prijslijst bekijken via onze website.

Onze stocklijst

Zomerperiode

We hebben geen prijslijst voor in de zomerperiode. De zomerperiode of groeiperiode start vanaf 15 april tot 15 oktober. De prijzen van de vissoorten die eventueel beschikbaar zijn in de zomerperiode kan men aanvragen per mail of per telefoon. Bekijk zeker onze stocklijst tijdens de zomerperiode. Op de pagina "stocklijst" kan u per gewichtsklasse volgen welke vissoorten we regelmatig kunnen vangen tijdens de groeiperiode onder onze voederbakken.