Home


Welkom op de website van onze viskwekerij


Onze viskwekerij is gelegen in het grootste vijvergebied van België, namelijk 'De Wijers' in Midden-Limburg. In dit gebied liggen een duizendtal vijvers met een totale oppervlakte van ongeveer 700 hectare water en riet omringd door duizenden kilometers slootjes en beken.
Dat is evenveel als 1.400 voetbalvelden!
Het ontstaan van onze viskwekerij gaat ver terug in de tijd, namelijk sinds 1865! Onze voorouders kweekten toen al vissen. Als familiebedrijf, vier generaties verder, zijn wij uitgegroeid tot een unieke viskwekerij gelegen in dit grootste vijvergebied. Met ons zeer uitgebreid vijvernetwerk en dit in eigen beheer, kunnen we u ieder jaar een groot aanbod van zoetwatervissen aanbieden aan een voortreffelijke kwaliteit. Ons uitgebreid vijvernetwerk bestaat uit vele kweekvijvers, grote natuurlijke groeivijvers van 0,5 tot 5 hectare groot en tijdelijke stockage vijvers.
Wij zijn vooral gespecialiseerd in het kweken en het laten opgroeien van zoetwatervissen, die we verkopen als :
U kan bij ons ook terecht voor :
Door onze jarenlange ervaring, die altijd overgedragen is van vader op zoon, zijn we sterk in : vissen leveren van uitstekende kwaliteit, stiptheid en juistheid in de uitvoering van uw bestelling en een prima service. En dit allemaal aan de beste prijs-kwaliteit verhouding.


"Wat maakt ons sterk, teamwerk!"