Wij kweken uw vissen in België.

In het grootste vijvergebied van België.

Onze viskwekerij is gelegen in het grootste vijvergebied van België, namelijk 'De Wijers, land van 1001 vijvers' in het hart van Limburg. 'De Wijers' is het grootste aaneengesloten vijvergebied van België en telt maar liefst 1175 vijvers en is goed voor ongeveer 700 hectare water en riet omringd door duizenden kilometers slootjes en beken. Dat is evenveel als 1.400 voetbalvelden! Dit aaneengesloten landschap van water, beken, grachten en slootjes maakten het gebied interessant voor viskweek.

Het ontstaan

Het ontstaan van onze viskwekerij gaat ver terug in de tijd, namelijk sinds 1865! Onze voorouders kweekten toen al vissen. Als familiebedrijf, vier generaties verder, zijn we uitgegroeid tot een unieke viskwekerij gelegen in het grootste vijvergebied.

Eigen kwekerij

Met ons zeer uitgebreid vijvernetwerk en dit in eigen beheer, kunnen we ieder jaar een groot aanbod van zoetwatervissen aanbieden aan een voortreffelijke kwaliteit. Ons uitgebreid vijvernetwerk bestaat namelijk uit vele kweekvijvers, grote natuurlijke groeivijvers vanaf een halve hectare groot tot zelfs 10 hectare groot en tijdelijke stockage vijvers.

Onze specialiteit

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het kweken en het laten opgroeien van zoetwatervissen, die we verkopen aan hengelsportverenigingen, gemeenten, provincies en particulieren. Zoetwatervissen zoals pootvissen en vissen voor de hengelsport, levende aasvissen voor snoekbaars, snoek, baars en meerval.

Onze troeven