Vailin Puutuote
Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Puh. 040-7705211                    E-mail: vailinpuutuote@gmail.com
Käyntiosoite: Dagsmarkintie 250, Karijoki (Paikalla vain sovitusti)
Laskutus- ja postiosoite: Tuulentie 1 as 1, 64350 KARIJOKIPuusepänverstas sijaitsee Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Verstas on toiminnassa sivutoimisesti, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin. Verstastiloissa on käytössä kevyet puusepän perustyökalut. Erikoisin laitte on miniCNC-jyrsin.

Verstas on rakennettu ulkorakennuksen sisään vuonna 1999. Koko historian ajan toiminta on ollut pientä ja harrastuksenomaista.

2000-luvun alun päätuotteina oli Susiluola-aiheiset matkamuistoesineet. Vuosikymmenen puolivälin paikkeilla mukaan tuli kalusteisiin kiinteästi asennettavat viinipullotelineet. Kummankin tuotteen kysyntä kuitenkin hiipui, ja toiminta oli hyvin pientä 2000-luvun lopulla.

Uusien laitteiden ja tuotteiden mukana 2013 tilat alkoivat käydä ahtaiksi. Vieressä ollut varastotila oli jo aiemmin valmisteltu helposti laajennettavaksi osaksi. Laajennusosa valmistui kesällä 2014. Nyt käytössä on n. 45 m2 tilat, joka on sopiva nykyiselle toiminnalle. Laajennusosaan löytyi hyvät tilat kokoonpanolle ja valmisvarastolle. Koneet saivat jäädä vanhaan osaan.

Vuonna 2013 verstaan nurkkaan ilmestyi tietokone ja viereen sen ohjaama mini-kokoinen CNC-jyrsin. Samaan aikaan syntyi kolmen erilaisen lemmikkituhkauurnan mallisto ja erilaisten kaiverrustuotteiden valikoima. Uurnamallisto täydentyi myöhemmin vielä yhdellä mallilla ja kaiverrustuotteet saivat lisäpotkua kesällä 2015.Jälleenmyyjiä
 Aarnituuli
-Kauhajoki-
 http://www.sateenkaarisillan.fi/SateenkaarisillanPieneläinkrematorio
-Pilpala-
 
http://www.petu.fi
-Kokkola-
 
http://www.saloneläintuhkaus.fi
-Salo-
 www.tuhkaamotuulikello.fi
-Kuopio-

 
http://ww.lemmikkienkelit.fi
-Raahe-
 
Vailin Uurnakauppa
-Karijoki-
-Verkkokauppa-