BUSINESS INTELLIGENCE & DATAWAREHOUSING

The Turning Point : introductie

The Turning Point, opgericht in 2005 door Ton Vermeij, richt zich op Business Intelligence dienstverlening richting haar klanten op de zakelijke markt.

Expertise:

The Turning Point is voor uw BI vraagstukken met name gespecialiseerd in PowerBI, Tableau, Alteryx en SAP Business Objects/ Data Services.

POWERBI

  • U wilt snel een aantal PowerBI dashboards aan uw collega's laten zien en verzekerd zijn van een robuuste verankering van dit stukje BI in uw organisatie of afdeling. U wilt weten wat er allemaal mogelijk is en u stelt op prijs dat er meegedacht wordt met welke data uw echt verder komt. U wilt snel schakelen en snel meters maken? Bel me op nummer 06-29113588 voor een kennismaking en schets wat u graag wilt dan kan ik u snel van antwoord voorzien.

TABLEAU / ALTERYX

  • U heeft Tableau aangeschaft, heeft een aantal bronnen in gedachten en wilt snel een aantal Dashboards delen met collega's. Maar de data moet eerst worden gladgestreken voordat u er handig in Tableau mee verder kunt! Het voorstuk (ETL) wilt u ook geregeld hebben en misschien heeft u wel eens gehoord van Alteryx of Tableau Prep. Misschien wilt u daar ook meer van weten. Of wilt u gewoon uw business snel kunnen ondersteunen en dit overlaten aan The Turning Point. Bel me op nummer 06-29113588 voor een kennismaking en schets wat u graag wilt dan kan ik meteen reageren op uw vragen.

SAP BUSINESS OBJECTS

  • U gaat een nieuwe universe nodig hebben, u wilt meer uit uw webi rapporten halen, u wilt gaan migreren naar een hogere versie, u wilt uw rapporten eens nalopen en eens kijken wat er nu echt wordt gebruikt? U heeft tijdelijke capaciteit nodig voor het bouwen van Webi rapporten of Lumira Dashboards of misschien wel met de nieuwe SAP Analytics Cloud aan de slag. Misschien wilt u wel een duurzame relatie en dat er altijd iemand is die er is als uw deze nodig heeft. Of U heeft een Datawarehouse met Data Services en wilt dat stukje ETL eens nagelopen hebben. Opnieuw tegen het licht houden en bekijken of het niet anders kan omdat de wensen of uw BI strategie is veranderd.

Misschien zoekt u wel iemand voor een in-huis cursus of zoekt u iemand die uw mensen snel intern opleidt in een van bovengenoemde BI tools. Of heeft u besloten naar een andere tool over te stappen en zoekt iemand met kennis van beide tools. Of bent u tijdelijk onthand door een vertrek van een van uw medewerkers?

Bel me op nummer 06-29113588 voor een kennismaking en schets wat u graag wilt dan kan ik u gaan inplannen.