Afrikansk Tromme Teambuilding Event

Slå et slag for sammenspilletTromme Teambuilding passer godt til møder, konferencer og events, hvor man trænger til luftforandring, fysisk bevægelse og kreativ aktivitet.

Den frie improvisation passer godt i forbindelse med brainstorming og hvor der er behov for at tænke ud af boksen og få hjernen sporet ind på nye tanker. 

Ud over fysiske aktivitet, der er med til at "klare" hjernen, så er hovedvægten på de team orienterede udfordringer, som kræver, at hver deltager i gruppen spiller aktivt med.

Mennesket er det eneste væsen på jorden, som er i stand til at koordinere sin egen rytme med andres, dvs. der er i stand til at holde takten.

Der er eksempler hvor klatring under teambuilding med fysiske forhindringer, har kostet deltagerne førligheden.
En af de store fordele ved Tromme Teambuilding, er at ingen risikerer at komme galt afsted. 

Vores øvelser kræver fuldt ud lige så stor opmærksomhed fra alle deltagere, så man kan godt "falde i", eller snarere "ryge ud af takt" men det ender oftest med et smil og et godt grin.

 H
vis blot een medspiller mister koncentrationen i et splitsekund, kan rytmen falde fuldstændig fra hinanden i løbet af få sekunder.
 
Det handler om at arbejde frem mod en "Gruppe Bevidsthed" hvor man får alle i gruppen til at:

Holde rytmen

Finde på unikke trommefigurer
 
Finde på en kort tekst frase og måske ligefrem at 

lave en kort improviseret trommesolo.

Vi skaber rammerne og motiverer: Hver medspiller bestemmer selv, hvor langt han/hun tør gå.
  

Udfyld skemaet herunder og tryk send, så får du svar fra os hurtigst muligt:


Slå et slag for: 

Bedre Kommunikation 

Øget Forandringsberedthed

Innovativ Tænkning

Stresshåndtering

Modet til at turde "være på"


- - - Kom op på beatet, ring til Lars og fortæl:
 

1. Hvor mange er I?

2. Hvornår slaget skal slås?

3. Hvor skal vi spille?

 


Ring på 60 60 40 14


eller skriv:


TrommeTeambuildingDK@gmail.com


Ved hver Tromme Teambuilding event medbringer vi mellem 10 - 70 trommer, flere kan dog rekvireres. 

Ved at tildele nogle eksakte øvelser, som kræver fuld opmærksomhed, er det muligt at simulere samarbejdsformer på en måde så temaer som "multi tasking" og "sammenspilsevne" bliver udfordret.
 
Fordelen ved Tromme Teambuilding, er at alle har fuldstændig samme forudsætning for at spille med på trommerne og fornemme at være i takt med resten af gruppen.

Et godt sammenspil er forudsætningen, hvis de specielle øvelser og opgaver som stilles undervejs, skal kunne løses. Det foregår ved at hvert team konstruerer/improviserer og i sidste ende præsenterer hver sin egen "sang" for hinanden.

Tromme Event, Sceance eller Seminar, Tromme Teambuilding kan benævnes meget forskelligt. Vi kommer typisk ud på offentlige institutioner og private virksomheder og uanset hvilken type mennesker, så går der ca. 10 min, før smilene breder sig og stemningen og lydniveauet hæver sig til langt op under loftet. 

Vi arbejder ikke med shamanisme, spiritisme eller andre alternative discipliner, men stemningen når ofte ekstatiske højder, når vores deltagere lader sig rive med. 

Således udtaler nogle af vores deltagere sig:

"Jeg kunne blive ved at spille denne rytme hele weekenden" 

En anden spurgte

"Må man tage trommen med ud i pausen?" 

samt

"Jeg har aldrig grinet så meget"