Home | Laatste nieuws

 WELKOM


Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst. 


Veel fietsplezier!

 
 


PROGRAMMA 2017

Op het voorlopig programma van 2017 zijn nauwelijks reacties gekomen, dus het zal wel goed zijn zo. Alleen was er de vraag om in de aanloop naar de routes in zuidelijke richting Sittard te vermijden. Dit is niet in de beschrijving opgenomen maar natuurlijk kunnen we, als zo'n rit op het programma staat, dit ter plekke aanpassen. Het programma 2017 staat onder de kop Programma.


FOTO'S SLOTAVOND


De foto's van de slotavond, gemaakt door Chris, zijn te bekijken op de pagina FOTO'S. ETENTJE SUIST EN SPONSORING TEAM NEW WAVE

Ook het volgend jaar zal er weer een team van New Wave deelnemen aan Alp ’dHuzes. Enkele van onze rijders zoals Leon Renet, Frank Thoolen en Bob Duijs, zullen weer behoren tot dit team.
Nu is het voorstel om, ook als sponsoring van deze rijders, ons jaarlijkse etentje samen te laten vallen met een benefietdiner dat georganiseerd wordt door het team New Wave. Het vorig jaar is dit uitstekend bevallen en hopelijk zullen vele Suisters hieraan willen deelnemen. Het etentje, dat werkelijk voortreffelijk smaakte, was een Indonesisch buffet. Wanneer dit precies georganiseerd gaat worden is nog niet bekend. Zodra er meer bekend is over de datum en de kosten zal dit zo spoedig mogelijk worden doorgegeven zodat we dan in kunnen schrijven.

John

BIJDRAGE IN DE ONKOSTEN VAN SUIST

De  deelnemers aan de ritten van Suist trekken massaal de beurs. Maar liefst € 106,- is al binnen. Zelfs van mensen die dit jaar nog niet hebben meegefietst krijgen we geld binnen. Er zijn nog maar enkele rijders die deze bijdrage nog niet hebben afgedragen. Dus als je de bijdrage nog niet hebt voldaan,  stop € 1,- in je zak en geef dit aan John of Annie zodat we deze website op een fatsoenlijke manier in de lucht kunnen houden.VERTREKTIJD PENSIONADO'S

Met ingang van maandag 31 oktober zullen de Pensionado's weer om 11:00 uur gaan vertrekken. Het vertrek op maandag is steeds bij John op de Kasteelweg, nr. 36.


TECHNIEK


Van de hand van Jan kregen we weer een zeer actueel artikel. Hij heeft een stuk geschreven over de voor- en nadelen van de schijfrem bij racefietsen. Onder het tab-blad Techniek & advies is dit interessante artikel te zien.