Home | Laatste nieuws

 WELKOM.

Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst. 


Veel fietsplezier!

 
 

  

NIEUWE MAATREGELEN I.V.M. CORONA

De nieuwe maatregelen i.v.m. Corona zijn voor de fietsers van Suist niet zo gunstig. Fietsen mag nog met hoogstens 4 personen, en dan ook nog met de afstand van anderhalve meter. Dit betekent dat we ons programma voorlopig weer zullen moeten stopzetten. Als er toch mensen zijn die evengoed op zaterdag om half twee vanuit het Hingen willen vertrekken of op maandag op 10 uur en op donderdag om 1 uur, moet iedereen dat zelf beslissen, maar onder de vlag van Suist zal het voorlopig niet gaan gebeuren. Dus er worden geen verslagen meer gepubliceerd en ook de tabellen zullen voorlopig niet worden bijgewerkt. Hopelijk duurt het niet te lang en kunnen we na een aantal weken weer als Suist aan de slag.
De maatregelen zijn zodanig dat onze slotbijeenkomst op zaterdag 31 oktober ook niet door kan gaan.
Als alles achter de rug is zullen we bekijken of we dit op de een of andere manier toch nog kunnen organiseren.

Met de vriendelijke fietsgroeten, en blijf gezond.

John


AANTAL BEZOEKERS WEBSITE

In September, you had 404 users visit your website (Google Analytics)


VERTREKTIJD PENSIONADO'S

Met ingang van maandag 14 september zullen de Pensionado's weer om 10:00 uur gaan vertrekken. Het vertrek op maandag is steeds bij Café 't Hingen.

 BIJDRAGE 2020 SUIST


In het nieuwe seizoen 2020 is het weer de bedoeling dat we de "contributie" van € 1,- per jaar afdragen aan John. Het gemakkelijkste is als je de bijdrage per bank overmaakt naar John. Het rekeningnummer van John is: NL33 INGB 0002461286  t.n.v. J. Vergoossen. Dit voorkomt onnodig vragen en John kan het zo ook niet vergeten, want de laatste tijd is het weer erg druk op het Hingen en heeft hij de handen vol aan het bijhouden van de presentielijst. maar als je het hem persoonlijk wilt geven mag dat natuurlijk altijd.


DONDERDAGMIDDAGRITTEN

Op donderdagmiddag zal er steeds een rit verreden worden. Het vertrek is om 1 uur bij Café 't Hingen. Het is de bedoeling dat er een rit van rond de 75 km. zal worden gereden zodat we om ongeveer 4 uur terug zullen zijn. Het tempo dat gereden gaat worden is "WINTERTEMPO", dus iedereen moet dit goed kunnen volgen, ook de mensen die al een tijdje niet meer mee hebben gefietst.UIT DE ZIEKENBOEG

Zoals bij de meesten wel al bekend is heeft John een nieuwe knie gekregen. Een met elektrische aandrijving was wat moeilijk, want zo'n stopcontact op de kuit ziet er zo stom uit. Wel heeft hij gekozen voor een Dura-Ace uitvoering, dus dat zit wel snor. De operatie is goed verlopen en de revalidatie kan beginnen.
Verder hebben we uit het verslag van de razende reporter kunnen lezen dat Roger Deckers geopereerd is aan een hernia. Hij is ondertussen al zover hersteld dat hij alweer voorzichtig kan beginnen met fietsen. Een voorspoedig verder herstel gewenst namens de Suistfamilie.