Home | Laatste nieuws

Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst.

Veel fietsplezier!

PROGRAMMA 2021


Het programma voor 2021 staat op de site onder blz. Programma. Bekijk het maar eens en maak je keuze welke ritten je zeker wilt gaan fietsen.

Mensen die het programma graag zelf willen hebben kunnen dit aangeven bij John. Daarna wordt het programma doorgestuurd.

Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de gezamenlijke ritten.

John

Opstarten officiële programma Suist

In de persconferentie van dinsdag 11 mei zijn er verschillende versoepelingen aangekondigd.

Vanaf woensdag 19 mei mag er weer in groepsverband gesport worden, wel nog met inachtneming van de anderhalve meter regel.
Dit betekent dat er weer als groep gereden mag worden, met die anderhalve meter regel als voorwaarde.

Dus kan Suist weer langzaamaan beginnen met het programma, maar zoals de Razende Reporter al aanhaalde, Duitsland mogen we nog niet in.
Dat betekent dat er iedere keer weer een route bedacht dient te worden, maar dat zal dus geen probleem worden.

Het is dus de bedoeling dat we de zaterdagmiddagritten en donderdagavondritten weer officieel gaan opstarten. Hoewel verschillende rijders al een hele tijd volop aan het fietsen zijn beginnen we vanaf donderdagavond 20 mei en zaterdag 22 mei weer met het "echte" Suistprogramma. Vanaf deze dag zullen er ook weer klassementen bijgehouden gaan worden. Dit geldt natuurlijk ook voor de Pensionado's.
Hopelijk kunnen we, zowel op zaterdagmiddag, donderdagavond, als ook op maandagmorgen en donderdagmiddag, weer vele Suisters verwelkomen.

Met de vriendelijke fietsgroeten, en blijf gezond.

John

OPSTARTEN PENSIONADO'SRITTEN

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om als groep te gaan fietsen. Wel nog steeds met in achtneming van de anderhalve meter regel. Toch hebben enkele Pensionado's het plan opgevat om weer gezamenlijk te gaan fietsen. ook omdat de meeste Pensionado's, al een of zelfs twee vaccinaties hebben gehad. Het is de bedoeling dat er op donderdag 20 mei weer gestart wordt met de ritten. Het vertrek is dan weer, zoals gebruikelijk op de donderdag, om 1 uur 's middags, natuurlijk weer bij Café 't Hingen. Hopelijk kunnen we verschillende rijders verwelkomen en kan er weer een begin gemaakt worden met deze mooie ritten.
Ook de maandagritten zullen weer opgestart gaan worden. Het is de bedoeling om vanaf maandag 31 mei weer te beginnen. De vertrektijd wordt dan weer 9:00 uur, ook weer bij café 't Hingen. Ook hier hopen we weer een leuke groep fietsers bij elkaar te krijgen.

Het Fluitend HertIn het nieuwe seizoen 2021 is het weer de bedoeling dat we de "contributie" van € 1,- per jaar afdragen aan John. Het gemakkelijkste is als je de bijdrage per bank overmaakt naar John. Het rekeningnummer van John is: NL33 INGB 0002461286 t.n.v. J. Vergoossen. Dit voorkomt onnodig vragen en John kan het zo ook niet vergeten, want de laatste tijd is het weer erg druk op het Hingen en heeft hij de handen vol aan het bijhouden van de presentielijst. maar als je het hem persoonlijk wilt geven mag dat natuurlijk altijd.

DONDERDAGMIDDAGRITTEN

Op donderdagmiddag zal er steeds een rit verreden worden. Het vertrek is om 1 uur bij Café 't Hingen. Het is de bedoeling dat er een rit van rond de 75 km. zal worden gereden zodat we om ongeveer 4 uur terug zullen zijn. Het tempo dat gereden gaat worden is "WINTERTEMPO", dus iedereen moet dit goed kunnen volgen, ook de mensen die al een tijdje niet meer mee hebben gefietst.

UIT DE ZIEKENBOEG