Home | Laatste nieuws

 WELKOM.

Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst. 


Veel fietsplezier!

 
 

  Namens de redactie wensen we iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief fietsjaar 2021.


PROGRAMMA 2021

Het programma voor 2021 staat op de site onder blz. Programma. Bekijk het maar eens en maak je keuze welke ritten je zeker wilt gaan fietsen.
Mensen die het programma graag zelf willen hebben kunnen dit aangeven bij John. Daarna wordt het programma doorgestuurd.
Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de gezamenlijke ritten.

John


NIEUWE MAATREGELEN I.V.M. CORONA

De maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn intussen alweer aangescherpt. Zoals het nu ervoor staat mogen we nog maar met twee rijders samen rijden, wel op de bekende afstand van anderhalve meter. Hopelijk hebben deze lock-down en de aankomende vaccinaties het gewenste effect en kunnen we in het voorjaar van 2021 weer beginnen om op een normale manier samen te fietsen.

Met de vriendelijke fietsgroeten, en blijf gezond.

John


VERTREKTIJD PENSIONADO'S

Met ingang van maandag 14 september zullen de Pensionado's weer om 10:00 uur gaan vertrekken. Het vertrek op maandag is steeds bij Café 't Hingen.

 BIJDRAGE 2021 SUIST


In het nieuwe seizoen 2021 is het weer de bedoeling dat we de "contributie" van € 1,- per jaar afdragen aan John. Het gemakkelijkste is als je de bijdrage per bank overmaakt naar John. Het rekeningnummer van John is: NL33 INGB 0002461286  t.n.v. J. Vergoossen. Dit voorkomt onnodig vragen en John kan het zo ook niet vergeten, want de laatste tijd is het weer erg druk op het Hingen en heeft hij de handen vol aan het bijhouden van de presentielijst. maar als je het hem persoonlijk wilt geven mag dat natuurlijk altijd.


DONDERDAGMIDDAGRITTEN

Op donderdagmiddag zal er steeds een rit verreden worden. Het vertrek is om 1 uur bij Café 't Hingen. Het is de bedoeling dat er een rit van rond de 75 km. zal worden gereden zodat we om ongeveer 4 uur terug zullen zijn. Het tempo dat gereden gaat worden is "WINTERTEMPO", dus iedereen moet dit goed kunnen volgen, ook de mensen die al een tijdje niet meer mee hebben gefietst.UIT DE ZIEKENBOEG

De tweede knie is bij John ook geopereerd. Het is goed verlopen en de revalidatie is gestart. Hopelijk kan hij in april weer beginnen met de ritten van Suist.
Van Har v.d. Vorst kregen we het bericht dat het met de heup de goede kant op gaat. Ook hij hoopt in april weer te kunnen beginnen bij Suist.