Home | Laatste nieuws

 WELKOM

Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst. 


Veel fietsplezier!

 
 


BIJDRAGE IN DE ONKOSTEN VAN SUIST

Het geld blijft binnenkomen. Iedere rit zijn er weer mensen die de bijdrage van € 1,- afdragen aan John. Er wordt zelfs royaal fooi gegeven zodat de clubkas goed gevuld blijft. Zo kunnen we de web-site up to date houden en mensen die dat verdienen een bezoekje brengen met een kleine attentie.  
Dus als er mensen zijn die ook bij willen dragen om de onkosten van Suist te kunnen betalen, doneer dan 1 euro, af te geven aan John of Annie. Alvast hartelijk bedankt hiervoor.EIFELWEEKEND GONDORF.

Voor het Eifelweekend naar Gondorf, dat zal plaatsvinden van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni, hebben zich al 8 rijders aangemeld. Annie, Jo, Hub, John W., John V., Michiel, Fred en Roger zijn de mensen die hebben aangegeven dat ze mee gaan. We hebben dan ook al 8 eenpersoonskamers gereserveerd. Natuurlijk kunnen er nog meer mensen mee, dus als je nog zin hebt om dit fantastische weekend ook eens mee te maken, aarzel niet en geef dit eventjes door aan John, die zal dan de rest verder afhandelen.

Zoals in het programma te zien is zullen we ook dit jaar weer een lang weekend gaan fietsen in de Eifel rond het plaatje Gondorf, vlak bij Bitburg. Dit zal gaan gebeuren in het Pinksterweekend. We vertrekken dan op vrijdag 2 juni en we komen terug op Pinkstermaandag 5 juni. We verblijven in hetzelfde hotel als de afgelopen twee jaar, hotel Waldhaus.. Elke dag zal er weer een leuke rit gereden worden, welke dat  zullen worden moeten we nog bekijken. Als je zin hebt om mee te gaan, geef dit dan door aan John Vergoossen, dan kan de reservering gedaan worden.BENEFIETDINER TEAM NEW WAVE.

Voor de mensen die het eerste benefietdiner t.b.v. het team New Wave gemist hebben is er een tweede kans. Zaterdag 8 april zal er weer een diner georganiseerd worden. Iedereen is hier weer van harte welkom. Inschrijven kan door het bedrag van € 25,- per persoon over te maken op de rekening van Patricia Frencken.

 Het bankrekeningnummer is NL83ABNA0535515987 t.n.v. P.J.G.C.M. Frencken – Knieps, o.v.v. Benefietdiner 28 januari.

Hopelijk zullen er weer vele Suisters deelnemen aan dit tweede diner.


UIT DE ZIEKENBOEGPROGRAMMA 2017

Het programma voor 2017 staat al een hele tijd op de site. Als er mensen zijn die liever een papieren versie hebben kunnen ze contact opnemen met John. Dan zal er een versie in Word toegestuurd worden zodat je dit zelf kunt uitprinten.


VERTREKTIJD PENSIONADO'S

Met ingang van maandag 3 april zullen de Pensionado's weer om 10:00 uur gaan vertrekken. Het vertrek op maandag is steeds bij John op de Kasteelweg, nr. 36.


TECHNIEK


Van de hand van Jan kregen we weer een zeer actueel artikel. Hij heeft een stuk geschreven over de voor- en nadelen van de schijfrem bij racefietsen. Onder het tab-blad Techniek & advies is dit interessante artikel te zien.