Home | Laatste nieuws

 WELKOM.

Welkom op de website van Suist. Je ziet hier alle informatie over de fietsliefhebbers van 'Hingen. Deze site wordt wekelijks enkele malen ververst. 


Veel fietsplezier!

 
 

  

WIJZIGING PROGRAMMA

Enkele mensen hebben het idee geopperd om op zaterdag 22 augustus een rit naar de Baraque Michèl in te lassen. Natuurlijk juichen we zulke initiatieven van harte toe.
Het is de bedoeling om dan weer om 8 uur te vertrekken. Als dit anders wordt wordt dat tijdig bekend gemaakt.
De geplande rit voor 22 augustus, de rit Klimmen-Fromberg, wordt dan verplaatst naar 29 augustus. Het vertrek van deze rit is om 9 uur.
de middagritten voor deze beide dagen blijven gewoon staan.


GEWIJZIGDE VERTREKTIJDEN OP MAANDAG 10 AUGUSTUS EN DONDERDAG 13 AUGUSTUS

Het blijft tropisch de komende tijd. Daarom zijn de vertrektijden van de Pensionado's voor de komende week aangepast.
De rit van maandag 10 augustus vertrekt om 8:00 uur 's morgens en de middagrit van donderdag 13 augustus wordt verplaatst naar 8:00 uur. Dan kan iedereen voor de ergste hitte weer thuis zijn. 
Veel fietsplezier.VERTREKTIJD PENSIONADO'S

Met ingang van maandag 8 juni zullen de Pensionado's weer om 9:00 uur gaan vertrekken. Het vertrek op maandag is steeds bij Café 't Hingen.

 BIJDRAGE 2020 SUIST


In het nieuwe seizoen 2020 is het weer de bedoeling dat we de "contributie" van € 1,- per jaar afdragen aan John. Het gemakkelijkste is als je de bijdrage per bank overmaakt naar John. Het rekeningnummer van John is: NL33 INGB 0002461286  t.n.v. J. Vergoossen. Dit voorkomt onnodig vragen en John kan het zo ook niet vergeten, want de laatste tijd is het weer erg druk op het Hingen en heeft hij de handen vol aan het bijhouden van de presentielijst. maar als je het hem persoonlijk wilt geven mag dat natuurlijk altijd.


DONDERDAGMIDDAGRITTEN

Op donderdagmiddag zal er steeds een rit verreden worden. Het vertrek is om 1 uur bij Café 't Hingen. Het is de bedoeling dat er een rit van rond de 75 km. zal worden gereden zodat we om ongeveer 4 uur terug zullen zijn. Het tempo dat gereden gaat worden is "WINTERTEMPO", dus iedereen moet dit goed kunnen volgen, ook de mensen die al een tijdje niet meer mee hebben gefietst.UIT DE ZIEKENBOEG

Zoals bij de meesten wel al bekend is heeft John een nieuwe knie gekregen. Een met elektrische aandrijving was wat moeilijk, want zo'n stopcontact op de kuit ziet er zo stom uit. Wel heeft hij gekozen voor een Dura-Ace uitvoering, dus dat zit wel snor. De operatie is goed verlopen en de revalidatie kan beginnen.