Gymnastiekvereniging SSS - Heeg

Aanmelden voor onze vereniging: aanmeldformulier

(kijk voor voorwaarden en contributie onder informatie)

Wat is het jammer dat we op dit moment niet mogen sporten in de gymzaal!

Op dit moment kijken naar andere mogelijkheden, de eerste buitenles is een feit! We hopen dat we dit voorlopig aan kunnen bieden. Bovenal hopen we dat we weer snel mogen gymnastieken en turnen in de gymzaal!

Mocht je niet kunnen wachten om te kunnen bewegen? Wij delen hierbij een leuke website van Dutch gymnastics (via KNGU) hier staan leuke beweegtips op. https://dutchgymnastics.nl/beweegdiploma/tips-voor-thuis/

Als vereniging houden we de volgende richtlijnen aan:

  • Het is voor iedereen VERPLICHT (ook kinderen) zijn of haar handen te desinfecteren bij binnenkomst en het verlaten van het sportcomplex. Bij de ingang staat een desinfectiepunt.

  • Kleed je zoveel mogelijk thuis al aan in sportkleding, zo ben je snel weer uit de kleedkamers.

  • Waar nodig zal de trainer tussendoor de toestellen en attributen schoonmaken.

  • Thuis je gymkleding aan doen, jassen ophangen in de kleedkamer en naar de zaal.

  • Ouders blijven buiten wachten, indien naar binnen een mondkapje op en handen desinfecteren.

  • Geen ouders in de zaal.

  • De tijden van de trainingen worden een beetje aangepast zodat er tijd is om de materialen schoon te maken en groepsvorming wordt voorkomen.Wij doen weer mee met de jeugd sponsor actie van de Poiesz in IJlst!

De actie loopt van 10 februari tot 5 april 2020. Zaterdag 15 februari hebben onze jeugdleden de hele dag in de Poiesz gestaan, met een mooie opbrengt.


Wist u dat we recent een (anonieme) enquête naar onze leden hebben gestuurd? We zijn blij om te horen dat iedereen tevreden tot zeer tevreden is over de lessen en het aanbod. De uitslag zullen we laten zien in de jaarvergadering.

Wij zijn als vereniging hard op zoek naar mensen die een jurycursus willen doen en/of het leuk vinden om zo nu en dan te jureren. De cursus en reiskosten worden door de vereniging vergoed. Binnenkort start Corine van YogaRose met de cursus, hier zijn we erg blij mee.Wow... we hebben afgelopen zomer meegedaan met de statiegeldactie van de Coop, daarbij hebben we maar liefst een donatie gekregen van 1094 euro! Ontzettend bedankt allemaal!


Aanmelden voor onze vereniging: aanmeldformulier

(kijk voor voorwaarden en contributie onder informatie)

Afmeldingen:

Wilt u uw kind voor komend seizoen afmelden? Dan kunt u dat, voor 1 juni a.s., doorgeven door een mail te sturen naar sssheeg@outlook.com.

Jaarvergadering 2020

10 februari 2020 heeft de jaarvergadering van de gymnastiekvereniging plaatsgevonden. Hieronder kunt u de notulen en presentatie vinden.