Henkilöiden esittelyä. Osa 6.

Post date: 4.3.2016 8:24:57

Henkilöiden esittelyissä (osa 6) lähemmässä tarkastelussa anoppi ja lähipiiri:

Vasemmalla Ritva-Sisko "Ritvis", 57 v. Myynnin ja markkinointiviestinnän aikuiskouluttaja. Eronnut kahdesti. Molemmat exät muuttaneet ulkomaille eron jälkeen. Ritvis ryhdistäytyi joitakin vuosia sitten, alkoi treenata crossfitiä ja tapasi harrastuksen parissa itseään huomattavasti nuoremman Samin, josta tuli treenikaveri, ystävä ja rakastettu, ja jonka kanssa Ritvis on nyt menossa naimisiin.

Oikealla Janica, 30 v. Ritviksen tytär. Asuu Yhdysvalloissa. Janica jaksaa yhä toivoa menestystä tulevista osavaltion bikinifitness-karsinnoista. Melkein valmis merkonomi. Opinnot jäivät, kun Janica löysi skyperakkauden, jonka perässä hän muutti jenkkeihin kahdeksan vuotta sitten.

Keskellä ylhäällä Johanna, 35 v. Ritviksen miniä, jota anoppi pyytää kaasokseen. Kotiäiti, neljä lasta. Mies on paljon töissä ja omissa menoissaan, joten Johanna huolehtii perheestä paljolti yksin - tosin anoppi _auttaa_.

Keskellä alhaalla Anna, 37 v. Se Parempi Miniä. Viron taideakatemiasta valmistunut galleristi ja sisustusbloggaaja. Kolme lasta. Muuttanut isoine perintöineen Ritviksen pojan perässä Suomeen.