Sommarnöje

Tanke
Yrkesinstitutet Prakticum erbjuder dig som studerande en Minecraft PvP server att använda under sommaren 2015. Om detta låter kul och intressant, varför inte samtidigt ta dig an lite utmaningar under sommarlovet? 
Om du nu ändå spelar...

Gjorda utmaningar innebär aktivitet som vid höstterminens start kan lösas in mot en fritt valbar kurs, 1-2 studieveckor beroende på din aktivitet och vilja att utföra uppdragen. 
Om du nu ändå spelar, vad har du att förlora...?

Teoretiskt kan 50 spelare vara online samtidigt och på en yta som är över 9 miljoner större än hela jorden. Om man inte vill hålla på med PvP finns det alltså en ganska stor chans att också verkligen gömma sig. Alternativt kontaktar man mig och ber att bli flyttad till en tom plats, kontaktuppgifter finns på Prakticums webbsida).

Hur gör jag?
Under menyn utmaningar kommer det finnas ett antal olika utmaningar, alla länkas till en egen Google Form som du fyller i. Tänk på att verkligen ange namn, klass o s v så att jag vet vem som gjort vad och var du gjort det. 

TeamSpeak
Utöver en Minecraft server har vi också tillgång till en TeamSpeak server (20 slots)
Connection Info: se-voice2.fragnet.net:10227

Ansvarig lärare?
Stöd- och resurslärare Karl Ögland, Yrkesinstitutet Prakticum kommer vara ansvarig och också spela på servern under sommaren. Det går alltså att kontakta mig inne i spelet (prakticum_kalle) och per e-post.