Home

 
 Nieuws


  • Opnieuw een aantal foto's van de prijsuitreiking voor de kampioenen op het terras van brasserie 't Schrijverke. 6 oktober, zie Foto's
  • Zondag 19 november afspraak om 09u30 aan het gemeentehuis : via Aartrijke Eernegem Ichtegem Zedelgem Loppem (rit 212 - 53km)
  • De herfst-/winterritten zijn ideaal om de conditie te onderhouden, let wel : de ritten worden niet op voorhand verkend en een last-minute annulatie is steeds mogelijk door de weersomstandigheden.
  • De Bluesbikers zijn druk bezig met het MTB-seizoen. Voor meer info gelieve contact op te nemen met de voorzitter

  • De Brugse Zot Off Road was een ongelooflijk succes. We danken jullie voor je aanwezigheid en zien jullie volgend seizoen graag terug!
Hallo fietsvrienden, leden, partners, kennissen en sympathisanten!

Welkom op de website van de wielertoeristenclub Sint-Michielse Trappers, kortweg SMT.

Naast specifieke clubinfo vindt u hier ook links en andere informatie die voor u als fietsliefhebber nuttig kunnen zijn. 
Volg ons ook op Facebook. Aan de rechterkant van uw scherm vindt u een link naar de Facebookpagina.

In 2015 hebben we het 40-jarig bestaan van onze club gevierd, met de apotheose tijdens de Sint-Michielse Feeste in september.
Op sportief vlak werden in dat jaar alle records gebroken : de kampioen reed meer kilometers dan ooit tevoren (6.605km), met zijn allen reden we meer dan 120.000km bijeen en onze nestor heeft in 2015 jaar de kaap van 100.000km in clubverband overschreden ! Hij is dan ook al betrokken bij de club van in de beginjaren.

Onze fietsclub SMT is sedert eind februari 2016 te bewonderen met een knappe outfit, nog iets meer "italiaans" getint dan voorheen (zie tab Info-kledij).

Onze wegorganisaties, de "Brugse Zot Classic" en de "Brugse Zot op zondag" waren in 2017 zeer succesvol (850 + 300 deelnemers = recordcijfers), de Brugse Zot Classic kreeg een upgrade en werd een "Semi-klassieker", de extra afstand van 120km viel erg in de smaak bij de deelnemers.

Onze eerstvolgende organisatie is de 2de editie van het mountainbike-evenement, de "Brugse Zot Off Road" op zaterdag 18 november 2017, met start aan het Sint-Andreas-lyceum in Sint-Kruis Brugge (alle info vindt u terug via de tab "Activiteiten").  In 2016 (bij de 1ste editie) mochten niet minder dan 670 enthousiaste mtb'ers verwelkomen, die zeer te spreken waren over het gevarieerde parcours en de organisatie in het algemeen.
 
Vanzelfsprekend ook een woordje van dank aan onze sponsors voor hun inbreng en steun door de jaren heen, want zonder hen geen fietsseizoen.