Home

 
 Nieuws


  • Het fietsseizoen 2017 gaat eindelijk van start !!
  • Eerste afspraak op zaterdag 25 februari om 9u00 aan het gemeentehuis voor de VBR-WVL-openingsrit (55km + 25km H/T), we sluiten aan op het parcours in Ruddervoorde, inschrijven in Ardooie.
  • Op zondag 26 februari afspraak om 9u00 aan het gemeentehuis voor de 1ste zondagrit : via Moerbrugge Maria-Aalter Kruiskerke Wingene en Oostkamp (61 km - rit 221)
  • NIEUWS : de overname van ons lokaal café Lindenhove is definitief bevestigd. Vanaf begin april is er een nieuwe uitbaatster. Voorlopig zal er weinig veranderen én we zijn nog steeds van harte welkom !!
  • Hou deze balk in de gaten want bij extreem weer kan het bestuur beslissen om de rit te annuleren.
Hallo fietsvrienden, leden, partners, kennissen en sympathisanten!

Welkom op de website van de wielertoeristenclub Sint-Michielse Trappers, kortweg SMT.
Naast specifieke clubinfo vindt u hier ook links en andere informatie die voor u als fietsliefhebber nuttig kunnen zijn. 
Volg ons ook op Facebook. Aan de rechterkant van uw scherm vindt u een link naar de Facebookpagina.

In 2015 hebben we het 40-jarig bestaan van onze club gevierd, met de apotheose tijdens de Sint-Michielse Feeste in september.
Op sportief vlak werden in 2015 alle records gebroken : de kampioen reed meer kilometers dan ooit tevoren (6.605km), met zijn allen reden we meer dan 120.000km bijeen en onze nestor heeft in 2015 jaar de kaap van 100.000km in clubverband overschreden ! Hij is dan ook al betrokken bij de club van in de beginjaren.

Onze fietsclub SMT is sedert eind februari 2016 te bewonderen met een nieuwe outfit, nog iets meer "italiaans" getint dan voorheen (zie tab Info-kledij).

Onze organisaties, de "Brugse Zot Classic" en de "Brugse Zot op zondag" waren in 2016 zeer succesvol, maar we proberen in 2017 nog beter te doen.
De Brugse Zot Classic 2017  krijgt een upgrade en wordt een "Semi-klassieker", het aantal mogelijke afstanden wordt ook nog wat uitgebreid : 40, 70, 100, 120 en 150km.

In het najaar van 2016 organiseerden we voor het eerst een mountainbike-evenement, de "Brugse Zot Off Road" met start aan het Sint-Andreas-lyceum in Sint-Kruis (zie tab "Activiteiten"). We mochten niet minder dan 670 enthousiaste mtb'ers verwelkomen, die zeer te spreken waren over het gevarieerde parcours en de organisatie in het algemeen.

Leden die tijdens de week hun conditie willen onderhouden/verbeteren kunnen eventueel mee op ritverkenning (meestal op woensdag of donderdag). Meer info via het bestuur.
 
Vanzelfsprekend ook een woordje van dank aan onze sponsors voor hun inbreng en steun door de jaren heen, want zonder hen geen fietsseizoen.