Home


 
 Nieuws


  • Vrijdag 21 oktober : SMT-kampioenenviering in 't Schrijverke, inschrijven ten laatste op 15 oktober bij de voorzitter !!
  • Tijdens de herfst- en wintermaanden kun je meerijden met de Bluesbikers (MTB), alle info via martin.verbeke1@telenet.be
  • Ook op de weg doen we door : vanaf zondag 2 oktober rijden we de "SMT-herfstritten", start telkens om 9u00 aan het gemeentehuis, afstand max 65km waarbij aan zondagssnelheid gereden wordt, ideaal om de conditie te onderhouden.
  • Opgelet : hou deze balk in de gaten want bij echt slecht weer (zoals op 2 okt) wordt er niet gereden !!
  • Zondag 23 oktober rijden we richting Sint-Kruis (NL welteverstaan).
  • Vanaf het ingaan van het winteruur op zondag 30 oktober schakelen we over op "SMT-winterritten". We starten vanaf dan om 9u30 en rijden nog ongeveer 55 km.
  • Zaterdag 19 november : Brugse Zot Off Road - samen met de Bluesbikers organiseren we voor het eerst dit MTB-evenement
  • Vrijdag 25 novermber : algemene vergadering in brasserie Lindenhove

Hallo fietsvrienden, leden, partners, kennissen en sympathisanten!

Welkom op de website van de wielertoeristenclub Sint-Michielse Trappers, kortweg SMT.
Naast specifieke clubinfo vindt u hier ook links en andere informatie die voor u als fietsliefhebber nuttig kunnen zijn. 
Volg ons ook op Facebook. Aan de rechterkant van uw scherm vindt u een link naar de Facebookpagina.

In 2015 hebben we het 40-jarig bestaan van onze club gevierd, met de apotheose tijdens de Sint-Michielse Feeste in september.
Op sportief vlak werden in 2015 alle records gebroken : de kampioen reed meer kilometers dan ooit tevoren (6.605km), met zijn allen reden we meer dan 120.000km bijeen en onze nestor heeft in 2015 jaar de kaap van 100.000km in clubverband overschreden ! Hij is dan ook al betrokken bij de club van in de beginjaren.

Onze fietsclub SMT is sedert eind februari 2016 langs Westvlaamse wegen, maar soms ook langs Oostvlaamse en Zeeuwse wegen, te bewonderen met een nieuwe outfit, nog iets meer "italiaans" getint dan voorheen (zie tab Info-kledij).

Onze organisaties, de "Brugse Zot Classic" en de "Brugse Zot op zondag" waren in 2016 zeer succesvol, maar we proberen in 2017 nog beter te doen.
De Brugse Zot Classic 2017  krijgt een upgrade en wordt een "Semi-klassieker", het aantal mogelijke afstanden wordt ook nog wat uitgebreid : 40, 70, 100, 120 en 150km.

In het najaar van 2016, meer bepaald op zaterdag 19 november, organiseren we voor het eerst een mountainbike-evenement, de "Brugse Zot Off Road" met start aan het Sint-Andreas-lyceum in Sint-Kruis. Meer info via de tab "Activiteiten" !

Leden die tijdens de week hun conditie willen onderhouden/verbeteren kunnen eventueel mee op ritverkenning (meestal op woensdag of donderdag). Meer info via het bestuur.
 
Vanzelfsprekend ook een woordje van dank aan onze sponsors voor hun inbreng en steun door de jaren heen, want zonder hen geen fietsseizoen.